Крис Тъкър потвърди, че ще участва в "Час пик 4"

Актьорът Крис Тъкър потвърди, че ще участва в "Час пик 4", съобщи Контактмюзик.

46-годишната звезда отговори на молитвите на феновете, като каза, че ще има още една част на популярната екшън поредица с Джаки Чан в ролята на инспектор Лий и Тъкър в образа на детектив Джеймс Картър. За "Час пик 4" се говори от миналата година.

"Вече се случва. Това ще бъде най-добрият филм от поредицата. Джаки е готов и искаме да направим нещо незабравимо за хората", каза Крис Тъкър в интервю за радио И Ес Пи Ен.

Миналата година Чан призна, че само чака партньора му да се съгласи да участва в продукцията. Той каза: "За изминалите 20 години съм се превъплъщавал в различни образи. Преди няколко години участвах в "Карате кид". Трябваше да има "Карате кид 2", но сценарият не беше добър. Няколко години по-късно решиха да го заснемат и ме попитаха: "Още ли искаш да участваш в "Карате кид". Не, всъщност в "Карате мен". Децата днес са по-високи от мен! Ролята в "Час пик" е такава, която можеш да направиш по всяко време. . . Следващата година! . . . Ако се съгласи Крис Тъкър".

"Казвам на Крис Тъкър: "Нека преди да остареем да направим "Час пик 4", добави тогава екшън звездата и майстор на бойните изкуства.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене