Кайли Миноуг обяви турне във Великобритания и Ирландия

Певицата Кайли Миноуг ще тръгне на турне във Великобритания и Ирландия през септември, за да представи новия си албум, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. 

Турнето "Golden", носещо името на албума, ще започне на 18 септември от Нюкасъл, преди да продължи в Лондон на 26 и 27 септември и да завърши в Белфаст на 8 октомври. То ще премине и през градове като Нотингам, Бирмингам, Кардиф, Глазгоу, Манчестър, Ливърпул, Лийдс, Дъблин.

Новината дойде, след като беше съобщено, че изпълнителката на хита "Dancing" ще пее в лондонското "Cafe De Paris" с капацитет 700 души на 13 март, а след това ще изнесе концерти и в клубове в Манчестър, Барселона, Париж и Берлин.

"Нямам търпение да вдъхна живот на тези нови песни и, разбира се, да поднеса няколко изненади на своите почитатели", каза австралийската звезда.

Официалната премиера на албума "Golden" ще бъде на 6 април. 49-годишната певица написа дългоочакваната компилация в родния град на кънтри музиката - Нашвил, САЩ.

Кайли развали годежа си с британския актьор Джошуа Сас миналата година и призна, че писането на песни е "като терапия", защото "трябва да се чувстваш удобно да говориш за лични неща".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене