Известни актьори, на които не помним имената (галерия)

снимка: Reuters

В сравнение с главните роли поддържащите дават възможност на „нетрадиционни” актьори да се изявят. Едни вече са достигнали възрастовата бариера, зад която никой не се осмелява да ги сложи в графата „секссимволи”, а други нямат облика на Брад Пит, но пък притежават такава харизма и талант, че няма начин зрителят някога да забрави лицата им, но не и да запомни имената им. Има и такива, които те залепят за екрана с играта и с външния си вид, но въпреки това мозъкът ти отказва да запомни какво пише в кръщелното им свидетелство.

Стенли Тучи

снимка: Reuters
снимка: Reuters

Нисичкият плешивец с очилата, който партнираше брилянтно на Мерил Стрийп в „Дяволът носи „Прада”. Ужасяващият сериен убиец, който обожава розовите храсти и кукленските къщи, от „Очи от рая”. Стенли Тучи нахлу и в света на филмираните комикси като доктор Абрахам Ерскин в „Капитан Америка: Първият отмъстител” и ни показа нагледно как се играе убедително хомосексуалист от хетеросексуален мъж в „Бурлеска”. Най-вероятно благодарение на „Игрите на глада“ вече помните поне малко повече лицето му.

Маделин Стоу

С порцелановата си кожа, алени устни и разкошна черна коса Маделин Стоу е прекрасен кандидат за булката на Дракула. Не в качеството си на жертва, а като достоен партньор на сексуалната ненаситност на култовия вампир. Наполовина британка, наполовина костариканка, Стоу е актриса, от която лъхат аристократична интелигентност и студенина, примесена с тлееща страст. Тъмният й поглед не остана неразпознат от Даниел Дей-Луис в „Последният мохикан”. След като изложи на показ първичността си в „12 маймуни”, Маделин заряза за известно време киното, за да се погрижи за челядта си. Доскоро се наслаждавахме на кралската й леденост благодарение на телевизионната драма „Отмъщение”.

Цeлия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене