Хорхе Валдано: Бейл не струва 100 милиона

Гарет Бейл (в средата) бе направен на пух и прах от Валдано

Куп критики получи една от звездите на "Реал" (М) Гарет Бейл от легендата на клуба Хорхе Валдано. Бившият аржентински национал обяви, че уелсецът не оправдава очакванията към него, а цената му е силно надута. Валдано бе и генерален директор на "Реал". Той присъства на стадион "Сантяго Бернабеу" за дербито с "Атлетико" (М), завършило 1:1.

"Играта на Бейл не е като на човек, за когото са платили 100 милиона евро. Просто действията му не са такива, че да си помислиш за тези пари. Можеш да познаеш, че е Бейл, единствено от номера на фланелката", отсече Валдано.

"Роналдо се намира в момента в пълна увереност в качествата си, а също така се чувства и много добре физически. Видяхте, че срещу "Атлетико" игра по целия фронт на атаката", допълни Валдано пред вестник "Марка". Двукратният шампион с "Реал" обяви нападателя на "дюшекчиите" Антоан Гризман за най-добрия нападател в Примера дивисион.

Хорхе Валдано има две титли с "Реал"
Хорхе Валдано има две титли с "Реал"

Стана ясно, че полузащитникът на "Реал" Каземиро ще бъде поставен в центъра на защитата за реванша с "Ювентус". Срещата е днес, а "белите" на практика са полуфиналисти в Шампионската лига след успеха с 3:0 в Торино. Треньорът Зинедин Зидан има кадрови проблеми, тъй като Серхио Рамос е наказан, а Начо контузен. На мястото на Каземиро в средата на терена ще започне Матео Ковачич.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене