10 неща, които силните жени правят, без да говорят за това

Те рядко говорят за себе си и почти никога за постиженията си. Те умеят да изслушват и преценяват, те умеят да са емпатични и да прощават. Те умеят да се грижат за себе си, но най-вече за любимите си хора. По какво ще познаете силната жена?

1. Те са безупречни в планирането

Тези жени са наясно, че доброто планиране е в основата на всеки успех. Независимо дали става въпрос за планиране в домакинството или начело на голяма международна компания. Те имат план във всяка житейска ситуация. Дори когато нещата изглеждат безконтролни, те успяват да начертаят някакъв път в главата си и да го следват уверено.

2. Те не се молят за ничие приятелство и благоразположение

Ще ги познаете по това, че са силно социални. Имат много познати, достатъчно приятели, както и кръг от хора, на които могат да разчитат. Не мислете, че някога ще се умилкват около нечия персона по какъвто и да било повод. По-скоро е обратното - другите търсят тях и тяхното приятелство.

3. Те са изключително уверени

Всяко нещо, което мислят и правят, е подплатено с доводи. Те понякога са силно рационални, друг път - в повечко емоционални, но в каквото и състояние да се намират, знаят, че това е истинската им същност и няма пред кого да я изопачават. Това ги прави уверени и силно привлекателни за околните.

Текстът продължава ТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене