10 неща, които щастливите двойки не правят

Щастието в отношенията изисква доста повече от късмет. Изисква съзнателно и ежедневно усилие, за да си създадете здрава връзка. Щастието върви с ръка с добрите навици, дори и да не ви се вярва. Какво не правят двойките, които са наистина щастливи един с друг.

Не се оплакват за отношенията си пред приятели и роднини

Щастливите двойки са наясно, че е най-добре да не пускат други хора във връзката си. Те говорят директно един с друг, когато има проблем, вместо да се консултират с близки за тях хора. Времето с приятели е чудесно прекарване, но не го използвайте, за да се оплаквате от партньора си. Това по-скоро ще навреди, отколкото да помогне на връзката ви.

Не се сравняват с другите двойки

Щастливите двойки приемат и обичат другия с всичките му странности. Те знаят, че няма нужда да сравняват техните отношения с тези на околните. Единственото, което биха постигнали, е да се почувстват несигурни във връзката си.

Те не се критикуват

Те виждат доброто един в друг и когато са разстроени, се опитват по деликатен начин да покажат от какво се нуждаят. Щастливите двойки са наясно, че критиката само може да доведе до влошаване на обстоятелствата и да причини разрив в отношенията.

Целият текст продължава ТУК.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене