Коя зодия е най-романтична в леглото

Интимността може да е странна, трудна и забавна. Всеки зодиакален знак има своите силни страни и своите слабости, стане ли дума за интимност и романтика.

Овните трудно се разкриват пред другите. Близнаците са чудни флиртаджии и е щекотливо да ги оплетете в любовните си мрежи. А Раците може да бъдат сериозно емоционално корабокрушение. Какво казват звездите за зодиите и тяхната интимност?

Овен

Това е знакът на ранното детство. Овните искат да бъдат първи във всичко и са лесно раними. Не могат да понесат отхвърляне, но пък за сметка на това бързо се съвземат. Не си падат особено по романтиката и цветята. Обичат пикантното в секса. Ако си навият, че искат нещо, ще го преследват със страст. А ако им попаднете в полезрението, със сигурност ще ви бъде приятно да сте интимни с тях.

Телец

Телците харесват бавните свалки. Веднъж вземат ли решение, трудно го променят. Това са хора, на които може да се разчита. Обичат спокойния секс в приятна обстановка. На тях няма да им омръзне да правят едно и също в леглото. Толкова са последователни дори в романтиката.

Целият текст продължава ТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене