16 тайни на двойките, които остават заедно цял живот

Всеки човек в дългогодишна връзка ще се съгласи, че ключът към успешните отношения е постоянна работа, уважение и добра дума. Ето още няколко неща, върху които можем да се замислим.

1. Никога не подценявайте силата на въпроса ‘‘Как е мина денят ти?‘

Тънкостите в отношенията не стават по-немили, защото се превръщат в рутина. Накрая на деня, дори и да сте си мислели, че на никого не му пука какво сте правили през деня, поне знаете, че човекът до вас не само го интересува какво сте правили, но и се радва да чуе всички детайли.

2. Някои караници са си просто караници

Може да сте лудо влюбени в някого и в същия момент да сте му бесни. Караниците не значат, че това е краят. Хората, които имат успешни и дългогодишни връзки, избират човека до себе си пред конфликта.

3. Приемете факта, че връзките идват със задължения

Може и да не искате да правите всичко, което партньорът ви прави – събития, свързани с работа, гледане на спортове, които той харесва – но пък знаете, че да бъдете до него в такива ситуации би го направило щастлив, а това значи, че си заслужава да го направите.

4. Не всяка покана е задължителна

Ако не ви се ходи на гости на някой негов приятел, на когото не симпатизирате особено, бъдете искрени. Целият текст продължава ТУК, на нашия сайт mila.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене