Неща, които трябва да спрем да правим в леглото

снимка: Pixabay

Все си мисля, че от време на време трябва да гледаме на секса като на Ленински съботник. Да го почистваме, да му мием прозорците, та да му светне пред очите. Да чистим от главата му всичките изнурени мисли, трупани хилядолетия наред. Да го освобождаваме от робията на ненужностите.

69

Като изкласила тийнейджърка харесвах тая поза, щото я намирах за дръзка, твърде интимна и някак „по-така“. Сега ми се струва една от най-големите недоразумения в сексуалната ми биография. Честно, кой от двамата получава пълно и тотално удоволствие, докато се опитва да жонглира с език, докато другият свещенодейства върху гениталии ви. На кого му е притрябвало да прекарва хикс време, заврян в задника на партньора, и с вагина, пльосната върху лицето му.

69-та е тотално разсейваща. Очаквам следващия път да забравя изобщо, че съм хукнала да си диря оргазма.

Коледни топки

Саманта от „Сексът и градът“ така беше повредила съзнанието ми, че по онова време си мислех, че ако тестисите на любовника ми не ми излизат от устната кухина, той повече няма да ми прави яйца на очи. В крайна сметка се оказа, че той самият не е особен любител на мерака ми да се правя на коледна елха, украсена с неговите овални чарколяци. Това беше първият ми урок по комуникация в секса. Това, че ти смяташ, че на другия му харесва тоя или оня интимен мурафет, може да се окаже най-голямата ти заблуда. Питай бе, момиче, питай!

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене