Филм за Уитни Хюстън твърди: Певица й е посягала сексуално, докато е била дете

Уитни Хюстън. Снимка РОЙТЕРС

Приятелите на Уитни Хюстън твърдят в представения в Кан документален филм за нея, че певицата Ди Ди Уоруик й е посягала сексуално, когато е била дете, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Мери Джоунс, дългогодишната асистентка на Уитни Хюстън, разказва пред режисьора Кевин Макдоналд, че е научила това от покойната певица.

Братът на Уитни Хюстън Гари Гарланд-Хюстън също казва, че жена от семейството му е посягала, когато е бил на възраст от седем до девет години.

Ди Ди Уоруик е сестра на Дион Уоруик. Тя е 18 години по възрастна от Уитни Хюстън. Умира през 2008 г.

Разкритието обяснява проблемите на Уитни Хюстън. Джоунс твърди, че заради преживяното певицата не е била уверена в сексуалността си и това е допринесло за проблемите й с наркотиците.

Уитни Хюстън почина през 2012 г. на 48 години, като се удави във ваната на хотелската си стая. В доклада от аутопсияята се посочва, че за смъртта й са допринесли също сърдечно заболяване и наркомания. Самата певица никога не е споменавала публично подобни проблеми от детството си.

"Искахме филмът да е като коректор на таблоидната история" - каза продуцентът Саймън Чин.

Ди Ди Уоруик е племенничка на Сиси Хюстън, майката на Уитни Хюстън. Сестрите Уоруик са пеели понякога в госпел хора на Сиси Хюстън.

Според създателите на филма "Уитни", инцидентите са ставали, когато Сиси Хюстън е била на турне. Известно е , че Уитни Хюстън много е държала дъщеря й Боби Кристина Барун да пътува с нея, когато ходела на турнета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене