Орлин Павлов представя първия си албум в Деня на кафето

През лятото певецът ще пусне 2 нови песни и подготвя национално турне. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

В последните години Орлин Павлов се беше отдал повече на телевизията и киното, но тази година за него е съпроводена от много музика, защото издава първия си албум. Той ще носи името на една от новите му песни - “Още малко”. Тя е част от сериала “Скъпи наследници”, който върви по Би Ти Ви. “Още малко любов, още малко изкуство, още малко мигове. Много неща може да означава”, казва Орлин Павлов за името на албума. Освен изцяло нови парчета албумът ще включва и 3 от старите му песни, които са се превърнали в любими за неговите почитатели. Голямото представяне вече е планирано. То ще бъде на 1 октомври 2018 г. в зала 1 на НДК. Датата на представянето не е избрана случайно. “1 октомври е Денят на музиката и Денят на кафето”, казва певецът, който беше част от група “Каффе”. Още миналата година Павлов е планирал концерт на тази дата, но идеята се отлага, така че да съвпадне с първия му албум. Билетите за премиерата на албума вече са в продажба и първите закупени са факт. След концерта ще тръгне на турне, в което ще мине през шестте най-големи български града. Все още мисли и за гости, приятели и музиканти, с които да изненада публиката. Преди премиерата Павлов е предвидил да пусне 2 нови песни през лятото, за които все още работи по клиповете им.

“Мисля, че всички знаят, че не правя албум, за да спечеля пари и да правя продажби. Тази година ми е музикална и го правя за себе си, заради музиката. Миналите години бях отдаден повече на снимането, а сега имам една прекрасна музикална година”, казва Орлин Павлов. Той самият работи по музиката на много от своите песни, но текстовете не са му сила.

“Текстове не пиша

Имам през годините 2-3 текста, и то на английски. Предпочитам да помагам с музиката”, разказва певецът.

Кадър от сериала “Скъпи наследници”, където Георги Кадурин и Виктория Колева играят родители на Павлов.
Кадър от сериала “Скъпи наследници”, където Георги Кадурин и Виктория Колева играят родители на Павлов.

Голяма част от песните на Орлин Павлов са насочени за малките екрани или за кинопродукциите. “Това е чудесно, защото песните ми така намират своя път”, казва Павлов., чиито песни могат да се чуят в сериала “Скъпи наследници”. В него Павлов играе екстремния спортист Боби, който заедно с Дарин Ангелов и Юлиян Петров основава спортен клуб, с който да помагат на деца да се възстановяват в рехабилитационния си период след операции. Героят на Павлов е луда глава. “Героят ми в сериала е по-решителен, по-смел от мен в любовта, взема бързо решения”, казва Орлин Павлов. Има много екстремни сцени, в които ще видите, че Боби се катери по скали и кара ски, но повечето от тях са изиграни от дубльор. Самият Павлов много обича диво да кара колело из планината и като малък е бил щуро дете. “И тогава също карах колела, но балканче и гледах филма “Банда BMX”, смее се актьорът.

Снимките на новия сериал по Би Ти Ви продължават година и половина за Павлов. “Изснимахме около 50 пълнометражни филма, които са 170 епизода. Много емоции, много нови приятели. С това свързвам “Скъпи наследници”, казва певецът. Снимките са основно над Киноцентъра, където изграждат от нищото измисленото село Бели Вит. За продукцията майстори строят битови къщи и дори църква. “Имах си собствена къща. Страхотна с 360-градусова гледка”, спомня си Павлов. От снежните дни, когато снимат “Скъпи наследници”, си спомня едно

екстремно

изживяване, което

за малко да

прерасне в инцидент

В края на един от тежките работни дни Павлов предлага да закара до вкъщи малкия Константин Гергинов-Тими, който играе Крум, и майка му. Снегът обаче е много, а умората за актьора още повече. Тогава за секунда се разсейва и губи управление над автомобила. Не успява да го овладее и също като в някоя от екстремните сцени в сериала се забива в снежна преспа. Опитите да излязат са безуспешни, а мобилните им телефони постоянно губят обхват и не могат да се обадят за помощ. След дълго чакане и опити да намерят обхват се свързват с единия от режисьорите - Ники Илиев, който все още снима в Бели Вит с част от екипа. “Той ни изпрати помощ. Дойдоха момчета от техниците с големия джип на спортния отбор от сериала и ни издърпаха като сламка”, разказва певецът.

Орлин Павлов, Гари Дърден и Любомир Ковачев си правят селфи на премиерата на филма “Нокаут или всичко, което тя написа”.
Орлин Павлов, Гари Дърден и Любомир Ковачев си правят селфи на премиерата на филма “Нокаут или всичко, което тя написа”.

Героят му в “Нокаут или всичко, което тя написа” на Ники Илиев отново се казва Боби. Там играе бивш ММА боец и му се налага за ролята да влезе в динамичен спортен режим, с който отслабва с 8-9 килограма. Ходи на бокс и тича на стадион “Васил Левски”. Всички тренировки си заслужават, защото влиза в страхотна форма, за да излезе на бойния ринг срещу актьора от американския сериал “От местопрестъплението” Гари Дърден.

На 12 май Орлин Павлов и Ники Илиев представят “Нокаут или всичко, което тя написа” за пръв път отвъд Атлантическия океан, на фестивала New York City Film Festival в Ню Йорк. Премиерите в чужбина тепърва предстоят. През юни лентата ще бъде прожектирана в Рим, а след това ще минат и през други европейски столици.

Орлин Павлов, Ники Илиев, Башар Рахал и Гари Дърден (от дясно на ляво) на снимачната площадка на “Нокаут или всичко, което тя написа”.
Орлин Павлов, Ники Илиев, Башар Рахал и Гари Дърден (от дясно на ляво) на снимачната площадка на “Нокаут или всичко, което тя написа”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене