Коцето спира да пее

Коцето драстично намалява участията си

Фолкаджията Константин спира да пее!

Проблемите с гласните струни на изпълнителя отново са се отключили и той категорично отказва покани за участия.

"Имам сериозни здравословни проблеми с гласа, но не мисля, че трябва да натоварваме хората с лични теми", заяви Коцето, признавайки, че положението не е никак розово. В последния епизод на телевизионното шоу "Като две капки вода" певецът едва изви глас, преобразявайки се като народната изпълнителка Бинка Добрева. След шоуто състоянието му се е влошило и Константин преценил, че е време да намали професионалните си ангажименти. До края месеца той има само едно участие, което не е типично за него, тъй като поканите към него валят непрестанно. По правило той има поне по 10-15 изяви за 30 дни. Сега ще трябва да се задържи повече време вкъщи и да пази здравето си, за да не се влоши допълнително.

Коцето е решил да продължи да пее единствено в "Капките", тъй като има железен договор, който не му позволява да се откажа. Тази вечер е полуфиналът на предаването, а фолкаджията ще влезе в ролята на балканската легенда Горан Брегович. Специално за имитацията на сцената ще има огромен оркестър, който да засили балканската атмосфера. Коцето е сигурен финалист, тъй като води със сериозна разлика пред останалите участниците. Това е и причината довечера да не се напряга много и да пази гласа си.

Имитацията на Бинка Добрева му донесе болка
Имитацията на Бинка Добрева му донесе болка

"През 2013 година беше втората интервенция, която ми правят на гласните струни. Пълната упойка е най-ужасното нещо! Като се събуждаш, не знаеш от кой свят идваш. След първата операция трудно се събудих и мислех, че сега, след 10 години, всичко ще е по-различно и по-леко ще го понеса. За съжаление, беше още по-тежко. Като отворих очи, лекарите ми викаха: "Дишай!", но дробовете ми бяха пълни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този момент усещах как умирам", разказа изпълнителят, който с ужас си спомня за преживяването. Първоначално решил, че става въпрос за обикновено прегракване и решил да се лекува с чай и лекарства. Но след като не помогнали, осъзнал, че положението е сериозно.

След втората операция той не можеше да говори около седмица. Когато приятелите му звъняха да го чуят, той не вдигаше телефона си, а пишеше есемеси. Беше принуден да промени и хранителните си навици, като приемаше единствено супи и пюрета. След това състоянието му се закрепи, но през последните седмици проблемите отново се появиха и Коцето е в паника, че трябва пак да легне на операционната маса. Той се е посъветвал с лекари и пие лекарства, които би трябвало да облекчат напрежението в гласните му струни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене