Тита с две рокли на бала, близнаците на Милко Калайджиев - с различни костюми

СНИМКИ: ЛИЧЕН  ФЕЙСБУК  ПРОФИЛ  НА ТИТА

Абитуриент е и внукът на Маргарита Хранова

Само след броени дни Тита - изпълнителката на “Антилопа”, ще брои до 12 заедно със съучениците си от езиковата гимназия “Пейо Яворов” в Силистра.

Христина Христова, която всички тийнейджъри знаят като Тита, е сред най-хитовите изпълнителки на българската поп сцена. Звездата ѝ изгря в музикалния формат “Х Фактор”, където се явява като солов изпълнител, но журито сформира групата Sweet 16, в която попадат Тита, Гери-Никол и Мишел Страмински.

“Балът ми ще бъде

на 25 май

Роклята беше втората, която измерих. Още на витрината я видях и ми направи впечатление. Дизайнерката е българка. Останалото ще запазя в тайна”, каза Тита пред “24 часа”. Изпълнителката обаче има още една рокля за празничния ден. Едната е за официалната част, а в клуба, където ще продължи партито в по-късните часове, тийнидолът ще облече втора рокля, с която да ѝ бъде по-удобно да танцува.

Засега Тита не планира да поздрави съучениците си със свои хитове.

“Точно на този ден мисля само да се забавлявам. Ясно е, че ще пеем цяла вечер”, казва певицата.

Преди това обаче тя ще трябва да се яви на матури. На 21 май е държавният зрелостен изпит по български език и литература, а на 23 май абитуриентката е избрала да се яви на матура по английски език. По българска традиция Тита и семейството ѝ ще организират празненство и за роднини и приятели. 

Певицата заедно  с класната си  ръководителка
Певицата заедно с класната си ръководителка

“То ще е на друг ден. Ще присъстват моите роднини и приятели”, казва тя.

Веднага след празничната еуфория певицата се залавя за работа и няма да има време за екскурзии и почивки. “Чака ме доста работа. Почивката ще я отложа малко”.

Ваканцията ѝ ще се забави и по още една причина. На Тита ѝ предстоят кандидат-студентски изпити. Тя иска да продължи образованието си тук, в България. Изненадата обаче е, че няма намерение да учи музика.

Желанието ѝ е да придобие бизнес специалност.

Двама от тримата

синове на Милко

Калайджиев

- близнаците Александър и Антонио, също са абитуриенти тази година. Семейството им започна с празненствата още от петък вечерта. 

Алекс и Антонио в последния си учебен ден
Алекс и Антонио в последния си учебен ден

“Е, може ли да няма еуфория, всичко е приготвено. Събираме се с роднини, приятели на семейството и на момчетата”, каза пред “24 часа” Калайджиев.

Близнаците завършват езикова гимназия в Хасково, а абитуриентският им бал е на 24 май.

“Имат си дами от техния випуск, но не гаджета, а дами”, каза попфолк певецът.

Двамата обаче планират да тръгнат по различни професионални пътища след последния училищен звънец. Единият иска да учи медицина, кандидатства с биология и химия. Другият ще се явява на изпити по математика и рисуване, планира да следва архитектура. 

Двамата си избрали и различни костюми.

“Те са различни хора. Който каквото си хареса, това купихме”, каза Милко Калайджиев и обясни, че единият от двамата близнаци избрал костюма си за 15 мин.

Преди два дни младежите прекрачили прага на училището си в Хасково за последен път.

“Правиха им изпращане, всички ученици бяха там”, каза певецът и уточни, че е против скъпите подаръци за абитуриентския бал.

“Питат ме ваши колеги дали ще им подаря коли. На мен кой ми е подарил кола. На майка им също никой не е купил кола. Когато си спечелят достатъчно пари, сами да си купят”, обясни таткото и допълни, че подаръкът от него към синовете му ще бъде покриването на разходите по абитуриентския бал и семейното събиране по повода. 

Алекс и Антонио позират за снимка заедно с баща си, класната ръководителка и директорката на езиковата гимназия  в Хасково.
Алекс и Антонио позират за снимка заедно с баща си, класната ръководителка и директорката на езиковата гимназия в Хасково.

Внукът на

Маргарита Хранова

Иван Бойчев е сред випуск 2018 на втора английска езикова гимназия “Томас Джеферсън”. В сряда беше последният му учебен ден. “Беше голям купон. Имаше представяне, излизахме с класните си ръководители, поднасяхме цветя, награждаваха ни за различни успехи”, казва Бойчев. Вечерта класът му отново се събрал на ресторант. “Сега чакаме бала и матурите.” 

Внукът на Маргарита Хранова (първото момче от дясно) на последния си учебен ден със свои съученици
Внукът на Маргарита Хранова (първото момче от дясно) на последния си учебен ден със свои съученици

Бойчев смята да учи в Американския университет в Благоевград. Спира се на него, защото всички предмети се преподават на английски език и получава диплома от чужбина. Специалността, към която се е насочил, е бизнес администрация. “Може би ще тръгна по стъпките на моя баща. Мисля да му помагам, както и да започна да градя свой собствен бизнес”, казва абитуриентът. Двамата синове на Маргарита Хранова Кирил и Кристиян Бойчеви работят заедно в частния сектор.

Балът на момчето по традиция ще бъде на 24 май. “Първо ще се съберем семейно, както изисква обичаят.” След това випускът ще празнува в ресторанта на столичен хотел.

Дълго време Бойчев избира костюма за бала си. “Баба Марги, както аз ѝ казвам, много го хареса”, казва момчето. Костюмът му ще бъде черен с бяла риза и цветно фишу.

Синът на Дани Милев Сава също е сред зрелостниците тази година. Неговият последен ден в училището “Д-р Петър Берон” в Костинброд беше на 15 май. 

Синът на Дани Милев - Сава облече костюм за последния си учебен ден.
Синът на Дани Милев - Сава облече костюм за последния си учебен ден.

За него абитуриентът послушал баща си и избрал елегантноспортен костюм в синьо и черно. Милев свързал Сава със своя приятелка, която се занимава с визията на звездите. “Обличала ме е много пъти. Тя го заведе в един мол. Предложи му различни неща и той си избра костюма”, казва музикантът.

“След дълго умуване, понеже му върви математиката и информатиката, решихме, че може би е добре да кандидатства някъде извън България. Оказа се, че в цяла Европа има места, където може да се кандидатства много по-евтино от нашата страна”, казва Милев.

За да учи обаче синът му в чужбина трябва да положи изпит по английски език и тъй като е късно да го направи тази година, ще се подготвя до следващата. Това обаче не означава, че ще си седи вкъщи. Напротив, по собствена инициатива се е явил на интервю за работа на летището в София и бил одобрен. “Буквално след като минат матурите, ще започне работа”, казва Милев. Когато казал на познатите си за плановете на Сава, го попитали:

“Не се ли

притесняваш,

че той ще остане

в чужбина?”

“Не се притеснявам”, смее се музикантът и допълва, че това ще бъде решение, което Сава ще трябва да вземе сам.

Момчето не планира да отиде на бала със съучениците си. Предпочита да събере близки и приятели във вила извън София.

Абитуриенти тази година са също дъщерята на Димитър Желязков - Митьо Очите. Ивелина Желязкова учи в Несебър. Сред популярните зрелостници е и първата подгласничка на “Мис България 2017” Йовита Георгиева. Тя бе сочена и за победител от хората, които призоваваха Тамара Георгиева да върне короната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене