Кучето на Меган Маркъл беше звездата на сватбеното парти

Кучето на Меган Маркъл СНИМКА: Профилът й в Инстаграм преди да бъде деактивиран

Гости, присъствали на сватбеното парти на принц Хари и Меган Маркъл, организирано от принц Чарлз, не крият възторга си от звездата на купона - кучето на булката, пише в. "Дейли експрес".

Според присъствалите на тържеството Гай - осиновеният от приют бигъл на младоженката, се е оказал "душата на компанията" и е забавлявал гостите с лудориите си, предаде БТА.

По всичко личи, че питомецът на Меган Маркъл вече се чувства в свои води сред отбрано общество, след като по-рано беше съобщено, че е имал честта да се вози със самата кралица Елизабет Втора на път към сватбената церемония в събота в замъка Уиндзор.

Пътят на Гай от приют до дворец е своеобразна приказна история в кучешки вариант.

От приют в САЩ Гай се озовава в център за осиновяване на животни в Канада, където през 2015 г. се появява неговата нова майка Меган Маркъл.

"Историята на Гай е като приказка. Имаше едно куче, нежелано от никого. Сега то, благодарение на вълшебно осиновяване, живее в дворец и припка около кралски особи. Едва ли всеки ден го хранят с филе миньон, но със сигурност за него се грижат добре", казва Алисън Прайз, мениджър на центъра "Пет Валу" в Канада.

През ноември миналата година прессекретарят на принц Хари потвърди, че Гай е пристигнал от Торонто, Канада, във Великобритания, и живее заедно с двойката в двореца Кенсингтън.

Другото куче на Меган Маркъл, Богард - кръстоска между лабрадор и овчарка, се е оказало твърде възрастно за подобно пътуване, и понастоящем живее в САЩ с близки приятели на новата херцогиня на Съсекс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене