Джордж Клуни е танцувал с булката Меган Маркъл на сватбения прием

Амал и Джордж Клуни СНИМКА: Ройтерс

Холивудският актьор Джордж Клуни е танцувал с булката Меган Маркъл на вечерния сватбен прием, организиран от британския престолонаследник принц Чарлз във Фрогмор хаус, съобщи Контактмюзик.

Клуни и съпругата му Амал бяха сред 600-те поканени на официалната церемония в храма "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор в събота. Двойката беше и сред 200-те гости на вечерния сватбен прием в чест на младоженците, припомня изданието, предаде БТА.

Въпреки обкръжението от кралски особи, за Джордж Клуни не е било проблем да се "впише в средата" и да покани на танц не само булката, но и херцогинята на Кембридж Катрин, пише в. "Дейли мирър".

И докато двете височайши дами любезно са приели поканата на Клуни за танц, актьорът е "ударил на камък" с бившата кралска снаха Сара Фъргюсън, която от 1986 до 1996 г. беше омъжена за принц Андрю.

Без съмнение сватбеният прием е преминал вихрено, но най-паметен ще остане първият танц на младоженците. Новите херцог и херцогиня на Съсекс избраха да танцуват за първи път като съпрузи на хита "I Wanna Dance With Somebody" на Уитни Хюстън, за който Меган Маркъл преди е споделяла, че е "щастливата й песен".

След като суетнята около големия ден на принц Хари и Меган Маркъл отмина, една от интригуващите теми е предстоящият им меден месец. Още преди сватбата стана ясно, че младоженците ще го отложат заради ангажименти. Първата официална изява на новите херцог и херцогиня на Съсекс ще бъде в Бъкингамския дворец, където ще бъде чествана благотворителната дейност на престолонаследника принц Чарлз във връзка с предстоящия му 70-и юбилей през ноември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора

Напишете дума/думи за търсене