Гринго черпи за свободата

Софи е много щастлива

Любовникът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, отбеляза с шумен купон излизането си на свобода, видя "България Днес".

Гринго беше зад решетките заради рекет, но в края на миналата седмица беше пуснат на свобода заради примерно поведение и становище на магистратите, че се е поправил в затвора.

Вече като свободен човек, Давидов се появи в чалготека в Студентски град в столицата, където любимата му Софи имаше участие с ретро хитове.

"Предложих му да дойде с мен, за да може малко да разпусне. Условието беше той да почерпи за свободата си цялата компания. Веднага се съгласи и приятелите му бяха доволни, че могат отново да се забавляват с него", разказа пред "България Днес" Маринова.

Цяла вечер фолкаджийката поздравяваше любимия си мъж и присъствието на Гринго не остана незабелязано. Десетки посетители на заведението, както и хора от персонала пожелаха да се снимат с него, като любопитното бе, че ентусиастите бяха мъже. Вероятно заради присъствието на Софи в нощното заведение нито една мадама не посмя да доближи мачото. Гринго се позабавлява сериозно и се чувстваше далеч по-добре в дискотеката, отколкото в затворническото общежитие в Казичене.

Софи Маринова призна, че е на седмото небе от щастие, че любимият й мъж отново е на свобода. "Не мога да му се нарадвам, постоянно го галя и се държим като млади гаджета. И на двамата все още ни е трудно да осъзнаем, че свободата му е реалност и вече няма какво да ни раздели", заяви на един дъх щастливата фолкпевица. Гаджето на Софи пуснал молбата за предсрочно условно освобождаване още преди два месеца. От затвора не изпращали досието му в съда, което бавело делото. Затова и той излезе навън едва този месец.

Гринго и Софи в момента мислят за официализиране на любовта си, като вдигнат пищна сватба. "От две години сме сгодени. Предложи ми в Германия точно на рождения ми ден - 5 декември. Още си пазя пръстена. На участието в дискотеката се появих с огромен пръстен, но той не е годежен, а мой стар аксесоар. Годежния си го пазя много, за да не го загубя, все пак ми е подарен от любимия мъж. Ох, трудно ми е да свикна, че е на свобода. Много, много съм щастлива", добави в типичния си емоционален стил Софка.

Двамата са заедно от първите минути, в които Гринго вдиша въздуха на свободата. Софито го посрещна на излизане от затвора и оттогава прекарват всяка секунда във взаимната си компания. В първите часове Софи и Гринго наваксали и със сексуалните изпълнения, тъй като много си липсвали през последните месеци. Фолкпевицата планира да взема Гринго със себе си и на следващи участия, които са в страната, за да няма дълги часове, в които отново да си липсват.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене