8 неща, които мъжете търсят в жената на мечтите си

"Една силна жена гради собствения си свят. Тя е човек, който е достатъчно мъдър, за да знае, че ще привлече мъжа, с когото с радост ще сподели."

Елън Й. Барие

В този свят има предостатъчно красиви жени. И повярвайте, това не е основният атрибут, който един мъж иска жената до него да притежава.

Какво наистина искат мъжете? Понякога става въпрос за съпруга-трофей, друг път за покорна слугиня. Но истинските мъже винаги търсят тези 8 черти в жените на своите мечти.

Интелигентност

Тя е ключът към сърцето на мъжа. Това е по-възбудително от дълбокото деколте. Всеки уверен в себе си господин иска партньор, който ще може да задоволи интелектуалните му нужди, а не да говори винаги за обувки, рокли и грим. Той иска да обсъждате с него чудесата на живота, на света, да го научите на нови неща и да се учите от него.

Характер

На мъжа му харесва, когато види жена да се смее от сърце, когато помага на слепец да пресече пътя или да играе футбол с децата в калта, без да се притеснява, че ще изцапа роклята си. Вашата истинска природа, способността да намирате общ език с всеки, умението ви да разсмивате околните, да сте себе си, е нещо, което кара мъжът да се влюби. Не е нужно да се преструвате. Просто бъдете жената, която сте, и той ще го оцени.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене