Едни медии пишат за семейство Станкови по откраднати снимки, с много лъжи и непонятна омраза

Щастливите младоженци Александър и Десислава Лазови позират с кумовете си Весела Кюлева-Станкова и съпруга и? Мартин Станков.

Днес ще прочетете истории за две жени - Весела Кюлева-Станкова и Екатерина Захариева, които не се познават и нямат никаква връзка помежду си, освен че публично са по-известни от своите съпрузи.

Идеята в рубриката “Истина или лъжа” е да показваме как в България се създават фалшиви новини. За съжаление, все повече обекти на тези неверни информации отказват дори да ги отрекат в “24 часа”, тъй като смятат, че по този начин повтарят още веднъж лъжите, и то в нормална медия.

Каква е целта да се измислят истории? Освен да се уязвят лично обектите, за които се пишат несъществуващи интриги? Може и да има поръчители, може и да има политика, но и в двата случая е непочтено.

Освен това се руши доверието върху всичко и това е част от хибридната война срещу нашата страна - няма нищо свято, всички са порочни.

Затова няма какво да се дивим, че населението не вярва на ветеринарните лекари, защото е убедено, че във всеки известен българин, независимо дали е във властта, или в бизнеса, има скрита порочност и задни помисли.

Фалшиви

новини

за живота на

Весела Кюлева

от 2005 г. насам

Преди две седмици “24 часа” публикува в хартиеното си издание и в своя сайт снимка от сватбата на известния български тенисист Александър Лазов, който работи и живее в Мюнстер, Германия.

Щастливите младоженци позираха заедно със своите кумове Весела Кюлева-Станкова и съпруга ѝ Мартин Станков в красивия катедрален храм “Света Богородица”. Те пристигнаха в Пазарджик с трите си деца и искрено се веселиха на сватбата на втората българска тенис ракета след Григор Димитров.

Очаквахме тези снимки да бъдат откраднати от една особена група сайтове и издания, които обичат да мразят и пишат свободни съчинения, тъй като в България умните хора се гнусят да ги съдят. Така се получи с малкото предишни фотографии в мрежата, на която вдовицата на банкера Емил Кюлев - Весела, и вторият ѝ съпруг Мартин Станков са заснети заедно - едната е от бизнес събитие преди десетина години, а другата - от тяхната сватба преди 8 години.

Така се получи и с общата снимка от 8 юли 2018 г. на двете семейства - Александър и Десислава Лазови и техните кумове.

Сайтове и седмичници измислиха около нея цял разказ по картинка без капка автентичен аргумент как Весела и Мартин се събрали отново за сватбата в Пазарджик, защото иначе се били разделили заради изневери, но съпругата простила в името на дъщерята. 

Весела Кюлева
Весела Кюлева

Пълни лъжи и глупости! И така е от 2005 година, когато се случи трагедията със смъртта на Емил Кюлев и Весела остана сама с двамата си синове. Неизвестни “информирани” измислиха и ѝ приписаха дори роман с президент, а след сватбата с Мартин Станков, който специализира финанси в Лондон и днес се занимава с бизнес извън България, лъжливите атаки се насочиха срещу бившия футболист на “Левски” и националния отбор.

Всичко бе сплетено в драматични линии - любовници, апартаменти, хазарт, развод, наследство, раждания в скъпи клиники в Австрия, Италия или Швейцария... Пълни лъжи и глупости!

Принципно медии, които се занимат с човешката долница, има навсякъде по света и от много години, но навсякъде, каквито и съобщения да правят за известни хора, поне се прави опит за аргументирано предположение.

В този случай имаме чиста лъжа, съчетана с хейт по схемата “богатите също плачат”.

Станкови отглеждат три грамотни деца, които вероятно ще видят в мрежата всички тези глупости и ще преживеят страдание.

И трите деца на Весела Кюлева-Станкова се родиха в държавна болница в България. От години семейството избягва публичността и живее изключително сплотено извън родината, но поддържат връзка със своите родители и най-близки приятели. Весела Кюлева-Станкова управлява и разширява туристическия бизнес във Варна и Сандански.

Мартин Станков е невероятно близък приятел на двете момчета и търпелив баща и съпруг към двете темпераментни дами в семейството.

И трите деца са възпитани блестящо. Най-голямото завърши преди месец с отличие известен европейски колеж - с приза за най-добър физик на випуска, и е приет в един от най-престижните университети в света.

За онези медии, които създават и пишат фалшивата история на семейство Станкови, тези факти няма да са интересни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене