5 неща, които трябва да правим, за да избегнем развитието на карцином

снимка: Pixabay

Що се отнася до борбата с рака, всички знаем, че има толкова много неща, които може да бъдат направени като превенция срещу този бич. Промяна на начина на живот, здравословно храна, много, ама много положително мислене и прочие.

Разбира се, много ракови заболявания са силно свързани с генетиката, но изборът на начин на живот също допринася за развитието на тази болест.

Д-р Дуайът Маккий, специалист по вътрешни болести, онкология, хранене и холистична медицина, има какво да каже по конкретния въпрос. В книгата си „След грижата: задължителният наръчник за добро здраве на пациенти, излекувани от рак“ се съсредоточава върху предоставянето на инструменти, от които се нуждаят онкоболните, за да се радват на ремисии, но голяма част от неговите съвети са и за предотвратяване на рака.

Ето 5 от най-ефективните и най-лесни за употреба инструкции:

1. Разменете стреса си за дейност, която обогатява душата ви

Често ли се оказвате затънали в стрес и напрежение? Денят ви минава ли леко или имате чувството, че всеки момент ще гръмнете? Ако сте абонирани за прекалено количество нерви, кажете едно гигантско „не“ на това, което работите, защото то може да те накара да се разболееш. Туширайте стреса с йога или планински туризъм, но ключът е действително се наслаждавате на това.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене