Джеки: ЦСКА е аматьорски клуб

Легендата на ЦСКА Георги Димитров е много разочарован от ситуацията в клуба от "Българска армия".

Джеки е футболист номер 1 на България за 1985 година. За "армейците" централният защитник изиграва 244 мача и отбелязва 21 гола. Сред многобройните успехи с червения екип се нареждат изиграни полуфинали на КЕШ (1982 г.) и КНК (1989).

Димитров сподели пред "България Днес" мнението за предстоящия мач реванш на ЦСКА-София срещу "Копенхаген", както и за шансовете за "червена" титла в българския шампионат.

- Г-н Димитров, има ли ЦСКА-София силите да отстрани "Копенхаген"?

- Мисля, че няма никакъв шанс това да се случи. Разликата в класата при двата тима е огромна. В първия мач видяхме, че само "Копенхаген" се опитваше да играе футбол.

- Смятате ли, че червеният картон реши изхода от първата среща?

- Това са елементарни оправдания. Датчаните играха по-добре през целия мач и затова спечелиха.

На хората от ръководството и на футболистите не им прави чест за нападките към съдиите. Това поведение приляга на аматьорски клуб.

- Заслужено ли бе изгонен Чорбаджийски според вас?

- Абсолютно. Това е удар без топка, непростимо. Видяхме го Чорбаджийски още в мача срещу "Дунав" миналата година. Тогава той удари съперник и бе пожален. В евротурнирите тези прийоми не минават.

- Може ли този отбор на ЦСКА-София да вдигне нивото си и да се бори за титла?

- Нищо не могат да направят. В клуба няма идея за развитие. Не искат да направят отбор. Работи се на парче и се самозалъгваме от няколко победи. Политиката в ЦСКА е изцяло сгрешена.

Никакви успехи няма да има, докато клубът разчита само на името и публиката. Нека първо направят добър отбор, а след това да се целят в титла и евроуспехи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене