630 бона за Луиза Григорова

Красавицата е единствената актриса в компанията на мъжа си

Актрисата стана съдружник в компанията на съпруга си, ще снимат филм

Красавицата Луиза Григорова еволюира в бизнесдама и още в прощъпалника на кариерата си е по-богата с 630 хиляди лева, научи "България Днес".

Толкова е сумата, която Националният филмов център отпусна наскоро на фирмата на съпруга на актрисата - режисьорът Мартин Макариев, за нов филм. Компанията на Макариев - "Форуърд Пикчърс", спечели сумата след проект за нова лента с името "В сърцето на машината". А Луиза Григорова гордо обяви, че вече е съсобственик на продуцентската компания.

"В сърцето на машината", лентата, за която Макариев и фирмата му се състезават за субсидията и печелят, няма да е широко прокламираният филм за Царичина дупка, разказаха още за "България Днес" запознати. Макариев обяви, че ще се състезава за държавна субсидия и за него, но от Националния филмов център не одобриха финансиране на лентата. Филмът за "дупката" ще се нарича "Докосване", а в него Луиза ще изиграе ролята на "феномена" Елена Логинова, която е написала и част от сценария на лентата за мистерията.

Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев работят заедно
Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев работят заедно

Въпреки че във филмовата гилдия има пълна неяснота какво ще представлява "В сърцето на машината" и кои актьори ще бъдат наети за продукцията, лентата успя да се пребори за 630 бона от Националния филмов център. Той разпредели над 3 милиона лева за девет ленти, като филмът на семейство Макариеви е сред високобюджетните продукции. Заради което и сумата е толкова сериозна, обясниха експерти. А в гилдията вече се заговори, че, както обикновено, красивата актриса ще получи роля в лентата на съпруга си. Досега двамата са работили като екип в тийнсагата "Привличане", като Макариев бе режисьор, а жена му изпълни една от главните роли.

Освен бизнеспартньор на мъжа си Луиза е и единствената актриса на щат в компанията "Форуърд Пикчърс". Другият актьор е Живко Петров, а екипът на компанията, която ще разработи филм срещу 630 хиляди лева, е от шестима души.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене