Преслава роди момиченце навръх Кръстовден (Обзор)

Преслава с любимия си Павел

“Добре дошла на нашата Малечка-Палечка!” Така Преслава обяви в социалните мрежи новината, че е станала майка за първи път навръх големия християнски празник Кръстовден. Тя роди дъщеричка на любимия си Павел, който е бизнесмен.

Засега чалга звездата крие името на бебето, а от телевизия “Планета” загатват, че вероятно дъщеричката на Преслава ще е с име, започващо с буквата п.

Крачето на новороденото бебе на Преслава
Крачето на новороденото бебе на Преслава

“В хаштаговете към снимката виждаме три “п” (p&p&p - вероятно от Преслава, Павел и П - б. а.), така че най-вероятно това е първата буква, с която започва името на бебето”, пишат на сайта на телевизията. Оттам уточняват, че майката и бебето се чувстват добре, а Преслава е много развълнувана от появата на първата си рожба.

Певицата прекара цялата си бременност в пътешествия и здравословен режим. Тя често публикуваше снимки в социалните мрежи от фитнес залата и преходи в планината. Съвсем наскоро, преди няколко дни се върна от почивка в Турция.

Докато Преслава раждаше, по стечение на обстоятелствата полицаи претърсваха заведения на семейството на бившия ѝ любим Георги Станоев-Бирмата и разпитваха близки до фамилията за нелегално производство на цигари.

Преди връзката с бащата на детето си - Павел, певицата имаше бурна и дългогодишна любовна история с Бирмата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене