Рамос се заяжда с Роналдо

Кристиано Роналдо и Серхио Рамос вече не са нито съотборници, нито приятели

Капитанът на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос продължи задочния спор с доскорошния си съотборник Кристиано Роналдо. Испанецът "захапа" португалеца заради наградата The Best, която се връчва от ФИФА.
"Може би има играчи, които разчитат повече на маркетинга и визията си, за да спечелят наградата. Някои футболисти залагат само на името си и мислят, че това ще им помогне", коментира Рамос, визирайки Кристиано.
"Лука Модрич напълно заслужава това признание. Аз се чувствам много горд с него. За мен е страхотно, че Лука ми е съотборник. Горд съм с това, което правят съотборниците ми от "Реал" (Мадрид). Лука Модрич е отличен приятел и футболист", добави капитанът на "кралете".
"Това е един от малкото играчи, от чиято награда ще бъда щастлив, сякаш аз съм я получил. Може би има и други атрактивни футболисти, но Модрич заслужи да е номер 1", продължи с хвалбите по съотборника си Рамос.
"Да бъда капитан на "Реал" е голяма чест за мен, но и отговорност. Над всичко е колективът. Винаги сме се чувствали като семейство и това ни е помагало да успеем", каза още Серхио Рамос.
Днес "Реал" посреща "Рома" в своя първи мач от груповата фаза на Шампионската лига. Римските "вълци" не се намират в добра форма, като в последния кръг от калчото допуснаха домакинско равенство 2:2 с "Киево".
Нападателят на "Рома" Патрик Шик не е притеснен и вярва, че тимът е способен на изненада.
"Ще бъде интересен мач. На това ниво не можеш да си избираш противник, защото няма как да избегнеш такива отбори. "Реал" няма да е толкова силен, колкото в предишния сезон", смята Шик.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене