Нора Недкова изгонена по сценарий

Близките й доволни,

че няма да се излага повече

"Изпълних си блестящо ролята." С тези думи плеймейтката Нора Недкова напусна къщата на "ВИП брадър". Изгонването й бе голяма изненада за зрителите, които очакваха силиконката цял сезон да е основна атракция в предаването и да върти интриги. В действителност плеймейтката е очаквала да бъде сред първите изгонени, научи "България Днес". Още преди влизането си Нора има договорка с продуцентите да провокира скандали с всички участници, най-вече с Кулагин, и след това да си тръгне, твърдят близки до шоуто. От това зависи и хонорарът, който ще получи.

Плеймейтката наистина успя да заформи куп интриги само за една седмица и показа и неособено интелектуално ниво. Затова не е изненада, че образът й вече е изчерпан, а продуцентите нямат нищо против излизането й от предаването.

"Тя провокира всички с държанието си, което в живота не е съвсем така - Нора е доста по-обрана и не толкова невъзпитана, колкото я изкарваха", сподели приятелка на Недкова. От своя страна семейството на плеймейтката също е доволно, че тя напусна играта, за да не се налага да обяснява, че дъщеря им "не е това, което е", по думите на роднините й.

Останалите номинирани вчера бяха съперникът на Нора от "Черешката на тортата" Валентин Кулагин, Наско Колев, Папи Ханс, Божана Кацарова и Диона.

Рапърката бе номинирана служебно, тъй като многократно бе хващана от Големия брат да прави конспирации.

Нора изрази няколко пъти усещането си, че именно тя ще напусне къщата. Преди да си тръгне, Мис Плеймейт имунизира от изгонване Ваня Костова при следващите номинации. "Само тя заслужава", каза Нора, аргументирайки решението си с поведението на певицата на майка и добър съветник на всички в шоуто.

Най-доволна от напускането на Недкова бе топготвачката Божана, която имаше многократни пререкания с плеймейтката по въпросите за поръчването и приготвянето на храната. "Хора, България се променя, щом това същество напусна, леле какъв кеф", сподели щастието си, че Нора напуска, готвачката Божана.

Нора вече няма да дразни Кулагин
Нора вече няма да дразни Кулагин
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене