Група "Кис" с прощално турне: Това ще е най-експлозивното ни и голямо шоу

Вокалистът на "Кис" Джийн Симънс СНИМКА: Ройтерс

Американската група "Кис" обяви турнето "End of the Road World Tour", с което ще приключи 45-годишната си кариера, съобщи Контактмюзик.

"Това ще е най-експлозивното ни и голямо шоу от всички досега. Ако ни обичате, елате да ни видите. Ако не сте ни гледали, това ще е моментът. Това ще е шоуто" - казаха музикантите на финала на телевизионния конкурс "Америка има талант" по телевизия Ен Би Си, на който изпълниха хита си "Detroit Rock City", предаде БТА.

Музиканитте от група "Кис" - Джийн Симънс, Пол Стенли, Томи Тейър и Ерик Сингър, и преди са казвали, че приключват кариерата си. През 2000 г. фронтменът Джийн Симънс обяви, че групата се разделя. Две години по-късно музикантите се събраха отново, но Джийн Симънс повече не е излизал на сцена и с тримата други нейни основатели - Пол Стенли, Ейс Фрели и Питър Крис. Две години по-късно той каза, че иска да се завърне заради парите, феновете и себе си.

Групата "Кис" е основана в Ню Йорк през 1973 г. Музикантите са известни със сценичните си превъплъщения и използването на много грим, както и с ярките си концертни изяви.

От албумите на "Кис" са продадени над 100 милиона копия. 25 албума на групата станаха "златни" или "платинени".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене