Прея заби баскетболист

Вае секси тяло за него с Биляна Йотовска

С високо и атлетично гадже се фука даровитата екзотична певица Прея. От доста време тя е интимна с двуметров левент, който се оказва бивш баскетболист, научи "България Днес. Става дума за Евден Димитров, който е син на известен баскетболен треньор. В момента младежът се изявява в столицата като виден бас китарист и често може да бъде забелязан зад гърба на любимата си Прея. Красивият музикант завърта главата на певицата за стотни от секундата и те буквално заживяват заедно няколко месеца след като се събират.

Прея се появи много отслабнала на модно ревю
Прея се появи много отслабнала на модно ревю

Прея често пуска снимки от музикалните си изяви, на които ясно се вижда, че любимият й акомпанира с голямо желание, а от двамата пръска химия.

Любимият на певицата ходи на участия заедно с нея
Любимият на певицата ходи на участия заедно с нея

Евден е в една от най-успешните български групи в момента DAYO. Те се прочуха, след като продадоха музиката си за видеоблога на известния американски актьор и певец Уил Смит.

Евден Димитров се отказва от баскетбола заради китарата
Евден Димитров се отказва от баскетбола заради китарата

За да задържи интереса на половинката си, Прея се зае и да вае тяло, въпреки че всички си падаме по апетитните й форми. Неин тренер е Биляна Йотовска, която следи изкъсо менюто и ежедневните упражнения от режима на гласовитата певица. Самата тя призна, че мотивация за пълната промяна, след която вече загуби над 20 килограма, е именно Евден Димитров. Само преди броени дни Прея направи истински фурор на Софийската седмица на модата. Тя се появи на подиума като манекенка и изуми с визията си колко много килограми е свалила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене