Илияна Раева всеки ден с различна визия на световното по художествена гимнастика

В последния ден на първенството преди официалното закриване

На откриването сложи пафти и истинска роза в косите си

Хората са казали, че перфектният външен вид е уважение не само към себе си, но и към тези, с които контактуваш. Това показа и Илияна Раева като председател на Българската федерация по художествена гимнастика и като домакин на световното първенство, което приключи преди броени дни. От първия ден на откриването до последния тя всеки ден бе с различна и безупречна визия.

По традиция подобни форуми изискват облеклото на хората с ръководни позиции да е семпъл костюм. Илияна Раева

спази протокола,

но като домакин трябваше да се отличава и добави различни ефектни детайли в тоалетите си.

За откриването на световното първенство по художествена гимнастика в София тя бе избрала елегантен черен ансамбъл, в който присъстваха български мотиви. Панталонът с актуалната дължина над глезените бе съчетан с вталено сако с 3/4 ръкави. Те, както и деколтето бяха с орнаменти, взети от българските носии. Талията бе украсена с пафти, в косите си сложи истинска червена роза.

Над глезените бяха и повечето панталони, с които се явяваше през останалите дни от състезанията, но добави и модели, покриващи до средата токчетата на високите ѝ обувки.

В нежно розово бе друг от костюмите, с които се появи в зала “Арена Армеец”. Панталонът с ръбове на крачолите бе комбиниран със сако, цялото декорирано с бродерии. Появи се и с класическата комбинация бяло и черно. Светлото сако обаче бе със златисти пръски. Към фатално червено сако, което бе избрала за един от дните, имаше добавени черни орнаменти около врата,

имитиращи пера,

което също е един от водещите трендове в момента.

С костюмите и високите токчета всеки път Илияна Раева слага и различни атрактивни бижута. Едрите колиета съчетава с дискретни обеци и обратното. Дългите висящи обеци пък носи без колие, за да не се получи претрупване на аксесоари.

За перфектната ѝ визия се грижеше цял екип от хора, на които тя специално благодари в профила си във фейсбук. “Благодаря ви, Марина Петкова, Елена Несторова, Николай Иванов-Нико, Аделина Цанева, които през изминалите 10 дни ме карахте да се чувствам толкова красива!

През тези 10 дни си лягах след полунощ всеки ден и в 8,00 ч сутринта вече бях в офиса си в “Арена Армеец”, където ме очаквахте, за да ме заредите с поредната порция красота! Само след час благодарение на вас нямаше и помен от умората, сенките под очите ми и недоспалия ми външен вид! Със сигурност и вашата порция “магия” също ми даваше сили и кураж, за да мога да бъда полезна през тези тежки и свръхемоционални дни на всички, които имаха нужда от мен!”, написа Илияна Раева. Тя от години разчита на помощта на своята стилистка Марина, на гримьор, фризьор и на модна къща, когато се налага да застане под светлините на прожекторите.

С пафти и червена роза в косите на  откриването на световното първенство  СНИМКИ: ПИЕР ПЕТРОВ И БЛАГОЙ КИРИЛОВ
С пафти и червена роза в косите на откриването на световното първенство СНИМКИ: ПИЕР ПЕТРОВ И БЛАГОЙ КИРИЛОВ
С Бранимира Маркова, треньорката на националния отбор (индивидуално) СНИМКА: ФЕЙСБУК
С Бранимира Маркова, треньорката на националния отбор (индивидуално) СНИМКА: ФЕЙСБУК
С треньорката на ансамбъла Весела Димитрова
С треньорката на ансамбъла Весела Димитрова
На среща с Бойко Борисов    СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ
На среща с Бойко Борисов СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене