ЦСКА награди Таланта

Антонов се трогна от жеста на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА награди големия лекоатлет Николай Антонов-Таланта. В момента световният шампион на 200 метра спринт се лекува от алкохол, наркотици и хазарт в център за зависими в София. Именно там Таланта бе изненадан от спортния директор на "червените" Пламен Марков, който му подари медал по случай 70-годишния юбилей на клуба, специална фланелка с щ1 с името на Антонов и луксозен юбилеен албум. Атлетът се състезава за ЦСКА в най-силните си години и носи много слава на "армейския" клуб.

Таланта наскоро празнува 50-годишен юбилей в клиниката, където попадна благодарение на предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин" и серия от публикации на "България Днес". Именно благодарение на тях от ЦСКА научиха за съдбата на Таланта и решиха да го зарадват със закъснял подарък за рождения ден.
Антонов вече няколко месеца се лекува от зависимостите си абсолютно безплатно. Най-бързият българин е силно амбициран да пребори пороците. Според специалистите засега Антонов се справя доста добре и е на път да се върне към нормалния живот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене