Блатечки - лошият чичко в интернет

Блатечки ще е лош чичко в интернет сериал

Сериалите се местят в мрежата

Там е бъдещето, там са младите, казва Асен

Вече няколко седмици шегата, че само Асен Блатечки не получи роля в новия сезон на "Откраднат живот", обикаля социалните мрежи. В сериала на Нова телевизия участие взеха почти всички звездни лица от родното кино и театър. Голямото трио Владо Пенев, Владо Карамазов и Юлиян Вергов прави сериозна заявка рейтингът на продукцията да удари нови върхове.

Асен Блатечки обаче също има амбиции да се бори за зрителско внимание. Но не по телевизията, а в интернет. Съвсем скоро в онлайн пространството ще стартира сериал с Блатечки. Той няма как да бъде видян по телевизията. Продукцията се казва "Пъзел: Похитени", а според самия актьор точно в подобни сериали е бъдещето.

"В сериала става дума за група младежи, които са похитени от двама уроди. Моята роля е на един от тях - ще бъда лошият чичко. Досега не съм играл подобна роля в България, а само в чужди продукции. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Моето мнение е, че бъдещето на филмовото изкуство е в интернет" - разказа Асен, който е в главната роля.

Асен не е единственият, който вярва, че хляб има именно в интернет. Още куп родни звезди се изявяват със свои минипродукции в онлайн пространството и печелят стабилни хонорари. Нещо повече, вече се наблюдава обратното явление - лица, станали звезди първо в интернет, след това да получат изява на малкия екран. Типичен пример е участничката в новия сезон на "ВИП брадър" Диона. Макар за мнозина името й да не говори нищо, в интернет тя е сензация. Започва изявите си в тийн уеб сериала "Следвай ме" и става суперпопулярна сред младежите. Затова и продуцентите на шоуто решават да я вкарат в къщата в Нови хан. Същата е съдбата на любимата певица на Криско - Тита. Много преди да получи певчевския си псевдоним, тя е просто Христина, но именно участието й в интернет сериал кара Криско да я забележи и да й даде шанс.

Тита проби в интернет сериал
Тита проби в интернет сериал

Затова и не е изненада, че големи актьори като Блатечки се насочват именно в тази посока и излизат от клиширани роли, които обикновено получават в тв продукциите.

Диона стана известна в интернет и вече е във "ВИП брадър"
Диона стана известна в интернет и вече е във "ВИП брадър"

Далеч от хитовите в момента сериали стои и Захари Бахаров. Звездата от "Под прикритие" отказва роли в повечето родни продукции, но се съгласи да се снима в сериала на БНТ "Денят на бащата". В главната роля ще са той и Александър Сано.

"Бахаров не се снима в комерсиалните сериали, защото има много проекти в чужбина. Няма как да напасва графици с други, така че си действа сам. А и предпочита да снима в БНТ", издават негови близки.

Захари Бахаров снима сериал за БНТ
Захари Бахаров снима сериал за БНТ

Междувременно телевизиите правят всичко възможно да не изостават в предложенията си към зрителите.

Вече текат снимките и на още един сериал, който скоро ще тръгне по Нова телевизия - „Фалшив герой“. Снимките са изцяло във Варна, а главните роли са поверени на Калин Врачански и Алекс Сърчаджиева.

От Би Ти Ви отвръщат на удара със 70 епизода от тяхната продукция "Скъпи наследници". Любовната интрига между Орлин Павлов и Даяна Ханджиева отново ще е в центъра, а роли в историите в село Бели Вит получиха и Михаил Билалов и Иво Аръков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене