Представиха колекцията на "Ив Сен Лоран" по време на Парижката седмица на модата (Снимки)

Манекенки сякаш ходеха по вода на фона на Айфеловата кула, като носеха секси облекла за дефилето на модна къща "Ив Сен Лоран" в рамките на Парижката седмица на модата, предаде Франс прес.

Белгийският моден дизайнер Антони Вакарело бе поискал да бъде издигнат подиум във фонтана на Трокадеро, който да е обграден от изкуствени палмови дървета, осветени с бяла неонова светлина.

На първия ред сред присъствалите на дефилето знаменитости бяха манекенките Кейт Мос и Синди Крофорд, френската актриса и певица Шарлот Генсбур, Франсоа-Анри Пино - изпълнителният директор на групировката Kering, която е собственик на модна къща "Ив Сен Лоран", и съпругата му, актрисата Салма Хайек, облечена в черно от главата до петите.

Характерният за колекциите на модната къща черен цвят е навсякъде, както и златистото и пайетите. Този път обаче имаше и някои акценти, като хусарска куртка, червени шапки, зелени ризи, къса пола с украса от звезди и с панделка на гърба. Прочутата рок естетика, въведена от Еди Слиман в модната къща и продължена от Антони Вакарело, е демонстрирана за пореден път чрез тeсни панталони и изобилие от кожи.

Къси шорти от плат деним или черна кожа са носени с ботуши от питонска кожа или със златисти или сребристи сандали с дебели подметки. Вечерните тоалети се свеждат до бански костюми, носени с обувки с високи токчета. Роклите са дълги и прозрачни, като под тях се вижда бюстът.

СНИМКИ: РОЙТЕРС
СНИМКИ: РОЙТЕРС
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене