Моуриньо взе лентата на Погба

Войната между Моуриньо и Погба продължава

Поредна порция скандали разтресоха "Манчестър Юнайтед". Тимът отпадна срамно от "Дарби Каунти" в турнира за Купата на лигата. Воденият от Франк Лампард тим на "овните" стигна до 2:2 в редовното време, а при дузпите се наложи с 8:7 и така изхвърли именития си съперник. В грешник за "червените дяволи" се превърна Фил Джоунс, който единствен пропусна от бялата точка.

В същото време продължи войната между мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо и халфа Пол Погба. Стана ясно, че треньорът е отнел капитанската лента на френския национал. До момента Погба се ползваше със статут на втори капитан. Според "Дейли мейл" световният шампион е признал на Мауриньо, че иска да премине в "Барселона" и това е разгневило португалеца. От началото на сезона халфът беше капитан в три мача в отсъствието на титуляря Антонио Валенсия.

Моуриньо споделил пред отбора новината за капитанството часове преди мача с "Дарби Каунти". Самият Погба не взе участие в срещата и изгледа срамното отпадане от трибуните. Футболистът разгневи феновете, след като си пусна скандално видео в социалните мрежи. Минути след отпадането най-скъпият играч в историята на "Юнайтед" показа как се забавлява край стадиона в компанията на съотборниците си Люк Шоу и Андреас Перейра.

Пол гледа мача от трибуните
Пол гледа мача от трибуните

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене