Кулагин отгледан от ПАСТРОК

Топгримьорът е отгледан от заможни родители, които не пестели средства да го образоват

Вторият му баща бил богат бизнесмен

Скандалният Валентин Кулагин е отгледан от втория съпруг на майка си, научи "България Днес".

Биологичният татко, който е руснак, не е дал стотинка на наследника си през годините.

Майката и пастрокът му не пестели средства за уроци и всевъзможни курсове, които посещавал в града. Въпросният втори баща е вече покойник, но приживе имал сериозен и доходоносен бизнес в Южна България. Бил собственик на най-голямата транспортна фирма, която обслужва всички големи градове в региона, така че семейството нямало проблем да угажда на Вальо.

"Фамилията Кулагин идва от баща ми, който е руснак. Роден съм в Москва, но когато съм бил малък, семейството ми се е преместило в Хасково", казва в свои изявления Валентин.

Майка му много искала той да следва право или фармация, но нито адвокатстването, нито аптеките му се стрували атрактивни и интересни поприща. Хора от Хасково разправят, че още от дете Кулагин открил заложбите си да борави перфектно с грима. Сръчните ръце бързо му докарали славата на професионалист.

"Беше 1-2 клас, прекалено малък, а вече момичета и тийнейджърки се редяха да ги гримира и да им слага очна линия", коментират местни.

"Ръката му действа с хирургическа точност, нормално е да се притесни, след като Петко Димитров му изви пръстите в къщата на „ВИП брадър“. Все пак с това си вади хляба и наистина печели доста добре", бранят го в социалните мрежи негови клиентки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене