Кристиано стряска Моу

Кристиано Роналдо

Жозе Моуриньо явно се страхува от Кристиано Роналдо. Изводът е на изданието "Манчестър Ивнинг Нюз" в деня преди двубоя от група "Н" на Шампионската лига между местния "Юнайтед" и гостуващия "Ювентус", в чийто редици от лятото играе португалският голмайстор.

В последния си мач "червените дяволи" стигнаха до равенство 2:2 с "Челси", а "старата госпожа" също направи реми 1:1 с "Дженоа". За да стабилизира отбора и да внесе колкото може повече спокойствие, Моуриньо събра отбора си на лагер още след мача срещу лондончани. Жозе е притеснен от завръщането на сънародника си Кристиано Роналдо на стадион "Олд Трафорд", твърди още изданието. Именно от там тръгна голяма световна слава на нападателя, който се подвизаваше под ръководството на Алекс Фъргюсън между 2003 и 2009 г., като записа 196 мача и 84 гола с червената фланелка. За пръв път Кристиано спечели ДЗлатната топкаУ именно като футболист на "Юнайтед".

Затова и Роналдо все още е любимец на местните фенове, докато Моуриньо е вече, меко казано, недолюбван както от публиката, така и от медиите заради слабите резултати напоследък и винаги наглото му поведение. Столът на Моу се клати от месеци и всеки мач се очаква да е решителен за освобождаването му, коментират в Англия.

Жозе Моуриньо
Жозе Моуриньо
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене