Галена ХРУПА истинско злато

Галена и Галин вече се хранят със злато

Певицата и мъжът й хапват за няколко бона, вечерят при бея на солта

Какво ли не е опитвала Галена? Певицата, която може да си позволи всичко на този свят, най-накрая намери нещо, за което дори и не е чувала.

Пайнерката вкуси за пръв път истинско златно ястие. Тя опита невероятния специалитет на майстора на солта - Нусрет Гьокче - телешки стек, поръсен с най-ценния метал в света.

Певицата спи в истински лукс
Певицата спи в истински лукс

Родената в Смядово певица е на романтична почивка с половинката си Галин в Дубай. Двойката тъне в невероятен лукс. Певачката и съпругът й спят в петзвезден хотел. Те наемат една от най-луксозните стаи в него. За нощувка броят сума, която се равнява на месечната заплата на един средностатистически българин.

Парите, които семейството дава за хотел, са нищо в сравнение с това, което оставят в най-тузарския ресторант в Дубай. В заведението главен готвач е най-популярният месар в света.

Салт Бей, както е известен Нусрет Гьокче, лично приготвя поръчката на Галена и Галин. Двойката избира да си поръча телешки златен стек, чиято цена е няколко хиляди лева. Певицата никога не е срещала подобно ястие и веднага решава да погали небцето с изтънчената манджа.

Пайнерката показа дългия си крак
Пайнерката показа дългия си крак

Галена от дълго време си мечтае да вкуси от гозбите на Гьокче. Още повече, че нейната врагиня Преслава преди време се похвали, че е хапвала при майстора на солта.

Пайнерката остава удивена от вкусотия, която усеща устата си. Тя не може да се насити на невероятната пържола и признава, че по-вкусно нещо не е хапвала. И нормално, за тази цена!

Джена също в Дубай

Певицата Джена също е в Дубай, научи "България Днес". Изпълнителката с най-голям бюст вее гордо новите си цици в емирството.

Джена събира погледите по плажовете
Джена събира погледите по плажовете

Джена и мъжът й Наско Стоев често отскачат до Дубай, но на силиконовата бомба май взе да й писва там. Целият изкуствен град и липсата на красива природа дразнят Джена, но тя ходи там заради топлото време през зимата у нас.

"Където и да отидем по света, по-хубаво място от България няма. Който може, нека да пътува, но нашето си е наше", обяснява Джена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене