Ники Илиев снима филм с Блатечки

Блатечки и Ники Илиев са лоши момчета

Актьорите играят без пари

В ролята на бодигард на Асен Блатечки влиза Ники Илиев. Лошото момче на родното кино ще играе собственик на казино, а бившият на Саня Борисова ще го пази от враговете във филм на група студенти "Шах, Мистериозният град".

Двамата са се съгласили да се снимат напълно безплатно, за да помогнат на студенти от Нов български университет.

"Много пъти съм снимал безвъзмездно. Знам как се правят филми в България. Когато целият бюджет е няколко хиляди лева, как да поискаш пари", признава самият Блатечки. Снимките са започнали в началото на октомври, а филмът ще излезе на екран през 2019 година. На снимачната площадка за част от сцените Илиев долетя направо от Ню Йорк. В Манхатън той грабна награда за най-добър режисьор за филма "Нокаут, или всичко, което тя написа".

"Награда в Ню Йорк, където всичко започна и където ни беше най-трудно! Както всичко около този филм... но си заслужаваше всяко усилие! Благодаря ви за подкрепата", сподели радостта си Илиев.

Ники взе награда в Манхатан
Ники взе награда в Манхатан

По-рано тази седмица лентата спечели наградата на публиката за най-добър филм и за актриса по време на международния филмов фестивал в Кастели Романи, Италия. Там Ники се засече и с вече бившата си половинка Саня Борисова, която също бе отличена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене