Влияе ли стилът на Меган върху Кейт или Мидълтън преоткрива стила си от 2016 г.

Кейт Мидълтън в музея „Виктория и Албърт” в Лондон Снимка: Ройтерс

Великобританските херцогини Кейт и Меган са сред най-коментираните от модните критици. Те са на чело на почти всяка класация за стил, мода и красота. Изборът им на тоалет се следи както от професионалисти, така и от обикновените жени по цял свят и доста често се случва магазини да бъдат атакувани от почитателки, които искат да се облекат с рокля, която е носила Кейт Мидълтън или Меган Маркъл.

Отношенията между двете херцогини е една от любимите теми на анализаторите, като в частност се засяга и въпросът копират ли се една друг Кейт и Меган.

След посещение на Кейт Мидълтън в музея „Виктория и Албърт” в Лондон в чуждите, а дори и в българските медии се разпространи новината, че херцогинята на Кеймбридж копира съпругата на принц Хари - Меган.  Причината за това бе деколтето на роклята, с която Мидълтън бе облечена. Карираната дълга рокля бе с деколте тип лодка - запазена марка на Маркъл, която не веднъж бе избирала рокли в този стил.

"Вог" обаче смятат, че Кейт преоткрива стила си от 2016 г. Те сравняват сегашната й карирана рокля, съчетана с виолетови обувки и колан, с бяла дълга рокля, която Мидълтън е носила на събитие от 2016 г. 

Тогава от "Вог" пишат, че това е най-модерната визия на Кейт Мидълтън. Две години по-късно списанието пита "Това ли е най-модерната рокля на Кейт?"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене