Телевизия ММ отбеляза втория си рожден ден със собствен шоколад

"Музика и Шоколад” е направен след допитване до зрителите от популярна пловдивска работилница

Медията от ново поколение се допита до феновете си във Фейсбук, които трябваше да избират между три варианта. Включиха се над 15 000 души, като най-много гласове събра предложението за черен шоколад с осолени бадеми. И ето, че сладкото изкушение вече е факт.

Майсторите от шоколадовата работилница в Пловдив са изработили "Музика и Шоколад’’ от 70% черен шоколад от какаови зърна от Венецуела, които се смятат за едни от най- качествените в света. Няма соя лецитин, както и подобрители и други добавки, което прави продукта истински чист шоколад.

Той чудесно се съчетава с идеята на Телевизия ММ за качествена световна и българска музика, както и с единият от слоганите на медията, който е ,,Музиката, която ви прави щастливи,,. А щастието и шоколадът вървят ръка за ръка.

През 2018 г., музиката нa Телевизия ММ е микс от най-доброто от последните 40 години със специализирани тематични блокове, посветени на 70, 80, 90-те и селекция от най-новата световна и българска продукция. Запазили сме характера и стиловото многообразие, включително и с активно излъчване през деня на Rock/Alternative/Indie изпълнители, което ни прави уникални за българския ефир.

Телевизия ММ e с нова визия, излъчва програмата си през IPTV устройства и е достъпна в Интернет 24 часа, 7 дни в седмицата на адрес: www.mmtvmusic.com. На сайта ни ще намерите авторски статии за музика, кино, лайфстайл, както информация за концерти, клубове и събития.

Важно място в портфолиото ни заема и видеопродукцията. Предлагаме заснемане и излъчване на събития, концерти и корпоративни проекти на живо чрез Live Stream, на възможно най-високо професионално ниво.

Медията организира, или осъществява в партньорство събития и концерти с български и чуждестранни участници.

Програмната схема включва добре познатата новинарска емисия “Музинки’’, “Hashtag’’ - за нови проекти в областта на музиката и изкуството, лайфстайл предаването ’’Живинки’, забавното кросмедия предаване ‘’КО?мент’’ с пловдивския влогър Тодор Азов, хип-хоп уроци с Виктория Димитрова-Goldy, “Интервю на покрива’’- ток шоу с интересни хора и др.

Подготвя се “Парти навигатор’’ - единственото специализирано предаване за клубна култура и развлечения в телевизионния ефир,’’Искам’’ , съвместно със студио VS Dance, както и няколко музикални класации и предаване за Джаз и World Music.

Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене