Сливенският театър гостува с провокацията "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета"

Сцени от постановката "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета" на Сливенския драматичен театър, който ще гостува в София на 15 ноември.

В началото на този театрален сезон Сливенският драматичен театър отбеляза 100 години професионален театър в града

Една от изненадите в празничната програма е премиерното представление „ Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ под режисурата на Марий Росен.

При този творец изненадата е задължителна и този път той не изневерява на себе си. В София постановката гостува на 15 ноември от 19 ч. в салона на театър „ТЕАТРО“ (на бул. "Евлоги Георгиев", бивш Дом на българо-съветската дружба).

Ще имате възможност да се насладите на младата трупа на театъра – участват Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Ивайло Драгиев, Александър Евгениев.

„ Така, накратко, за да не губите време в четене, а направо да дойдете да гледате. Пиесата е на Шекспир с първо име Уилям. Със сигурност го знаете. Англия, ренесанс, кралица Елизабет I... Пиесата я знаете още по-добре. Ромео, Жулиета, вражда, любов, смърт. Какво ви предлагаме ние. Шекспир си остава Шекспир, историята си е същата, костюмите са ренесансови, но Ромео и Жулиета сте вие. Всичко е доброволно и с много любов. 22-ма от вас ще бъдат с нас на сцената и заедно ще зададем въпроса: „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета”.

Знам, че знаете, че това е от друга пиеса... Правим се малко на интересни... И най-важното!!! Ваши водачи в това особено театрално приключение са двамата чаровници от 'Айде БГ. Ако не ги познавате, помолете някое дете да ви разкаже“, пишат създателите на представлението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене