Гущерова в болница

Светлана най-накрая си показа коремчето

Бременната Светлана Гущерова е била приета в болница заради високо кръвно налягане, научи "България Днес".

Бившата плеймейтка постъпва в лечебно заведение в столицата, след като се почувствала зле. При прегледа се установява, че показателите й са твърде завишени, което не е добре за бременна жена. Съпругата на милионерския син Християн Гущеров много се притеснява от ситуацията и се налага лекарите да я успокояват, че нищо страшно не се е случило.

Гущерова има много тежка бременност и се налага често да ходи на прегледи, разказаха пред вестника хора от нейното обкръжение. Плеймейтката постоянно е разтревожена, че може да има някакви проблеми с бебето, и не пропуска възможност да се консултира с медицинско лице. А и ходенето до болниците използва като разнообразие, защото по цял ден стои в имението в столичния квартал Бояна и на моменти сериозно й доскучава.

Първородният син на бизнесмена и бившата плеймейтка ще се роди през март догодина. Светлана и Християн дълго време криха бременността на блондинката. И макар още да няма официално потвърждение от тях двамата, вече е публична тайна, че ще си имат наследник. Двамата са решили да крият щастливата новина от чисто суеверие, че някой злобен човек може да им завиди и да ги урочаса.

Гущерови искат да са много години заедно
Гущерови искат да са много години заедно

Преди няколко дни Светлана все пак се престраши и публикува снимка, на която се вижда наедрялото й коремче. И честитките заваляха на момента. На фотоса тя позира заедно с фризьора си Ивайло Колев, който я е прегърнал, а тя нежно се докосва.

Да бъде с настоящия си мъж още 50 години мечтае Светлана, макар че с мъжа си се "взеха" преди няколко месеца.

"Издигнала съм на пиедестал семейството. Предпочитам да прекарвам времето си с Християн, а не да го пилея из софийските барове. Сега ми е по-приятен семейният уют - топлината на дома, прегръдката на моя съпруг. Пожелавам си след 50 години с него да празнуваме и златна сватба", заяви Светлана.

Тя признава, че сбъдва мечтата си, като идва в София, след като завършва училище. "С много неща не се гордея, но така е трябвало да се развие животът ми", философски заключва силиконовата блондинка.

Да има дете е една от най-големите мечти на Християн Гущеров. Нещо, което не можа да му се случи по време на първия му брак с фолкпевицата Мария.

Изпълнителката опитвала да зачене от Християн, но всичките опити са неуспешни, което видимо разочарова младия бизнесмен. Това е и една от косвените причини за раздялата им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене