Защо трябва да имаме пирамида у дома

Известно е, че пирамидите концентрират енергия и влияят добре на хората, растенията и дори на хранителните продукти. Интересен факт е, че поставени в пирамидални опаковки храните остават по-дълго свежи, а когато хората спят под пирамида, те са по-отпочинали и бодри на сутринта.

Предлагаме ви да разберете как да си направите пирамида, какъв тип да е тя и къде в дома си да я поставите.

Видове домашни пирамиди 

Пирамидната форма все повече навлиза в живота, в и бита на хората. В някои страни се използват пирамидни опаковки за хранителни продукти. Опитът на производителите показва, че в пирамидата тези продукти не само запазват качествата и вида си, но и се съхраняват по-дълго време и придобиват по-добър вкус. На много места във формата на пирамида се строят сгради за складове, за спорт, рехабилитация, църкви, жилища и дори... банки. Убеден съм, че ще дойде време, когато пирамидните конструкции в основите ще се възприемат навсякъде като предимство за всяка нова сграда. Във връзка с това смятам, че си заслужава архитекти и строителни инженери да изучават културните центрове в Мексико и евентуално в други райони на Месоамерика и Перу. Може би в тях ще намерят примери и идеи, които ще дадат тласък за развитие на строителството и архитектурата, опиращо се на древното минало.

Домашните приложения на пирамидите са необхватни, многообразни и вълнуващи, защото от обикновен потребител всеки собственик на пирамида се превръща в изследовател, експериментатор и „пациент“ на Педро Ферис – човек, който си умира от любопитство.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене