Мишел Обама продаде 725 000 екземпляра от мемоарите си в първия ден от пускането им на пазара

СНИМКА: Ройтерс

В първия ден от появата им на пазара, от мемоарите на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама бяха продадени 725 000 екземпляра, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Това е един от най-големите литературни дебюти за годината.

Данните за продадените екземпляри включват както продажбите в първия ден, така и предварителните поръчки, уточнява издателската къща Кроун пъблишинг.

Мемоарите на Мишел Обама са издадени под формата на книга с твърди корици, аудиокнига и електронна книга. За да представи книгата, Мишел Обама започна национално турне. Автобиографията проследява пътя й от Чикаго до Белия дом. Критиките за мемоарите досега са положителни. В. "Вашингтон пост" изтъква, че в книгата бившата първа дама споделя по един впечатляващо балансиран начин истината за предизвикателствата, пред които е била изправена, като същевременно на няколко пъти признава колко щастлив е животът й.

Заради големия интерес към мемоарите, озаглавени на английски Becoming (в превод "Да се станеш" или "Да се превърнеш"), издателската къща увеличи тиража от 1,8 милиона екземпляра на 2,6 милиона екземпляра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене