МОНИ: Музиката ми лекува

МОНИ е едва 18-годишен, учи в едно от най-елитните частни училища в столицата, интересува се от приложни изкуства, свири на пиано и композира свои песни.

Първият му музикален албум вече му носи завидни приходи, които момчето инвестира в новите си музикални начинания.

Историята на живота му съвсем не е различна от тази на средностатистическия младеж, но има едно нещо, което го отличава – музиката му помага да излезе от тежка депресия. Това е и причината Мони да започне да композира, което в последствие се оказва едно от най-мъдрите решения в живота му.

"Смятам, че музиката може да лекува. Когато ми е тъжно – аз пиша песни. В тях разказвам всичко, което ми е на душата и така ми олеква", споделя Мони.

В стремежа си да намери своя покой, за кратко време младежът написва песни за цял един албум. Решава да сподели своите музикални изживявания и ги качва в музикалната стрийминг услуга Spotify като изобщо не подозира, че песните му ще достигнат до сърцата на много хора, което ще му донесе и значителни приходи. Именно тях Мони използва, за да създаде новия си албум SPACE и да заснеме видеоклипове на част от песните.

"Това, което ще видят хората в клиповете ми е една абстрактна прожекция на моето аз. Някои ще го нарекат скандално, други граничещо с лудостта, а трети дори безразсъдно. Моята идея е да покажа на хората, че могат да бъдат каквито си пожелаят, да говорят открито за нещата, които ги притесняват и да се забавляват", разказва младият певец.

Албумът SPACE включва 8 песни, които ще достъпни до дни в Spotify.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене