Издателство "Труд" отличено с грамота за албума "Цанко Лавренов"

Надежда Делева, главен издател на КК "Труд" СНИМКА: Румяна Тонева

Връчени бяха отличията на Асоциация "Българка книга"

Грамота за цялостно представяне на един от най-значимите български художници, за добър дизайн и много добро полиграфическо изпълнение получи издателска къща "Труд". Тя бе получена на церемонията по връчване на награди за цялостен принос "Златен лъв" на Асоциация "Българска книга" тази вечер. Това са едни от най-авторитетните награди в бранша, като в категорията бяха номинирани 4 издателства.

Изданията трябва да имат оригинален замисъл, приносен характер, висока стойност на текста и отлична полиграфическа изработка. 

"Благодаря, че беше уважен този дългогодишен труд на нашето издателство "Труд". По него се работи повече от 2 години. Благодарим на авторите, на внука на художника Лаврен Петров, че ни се довери. Благодаря на колегите, които се трудеха неуморно", каза главната редакторка на КК "Труд" Надежда Делева.

Голямата награда "Златен лъв" в тази категория взе "Антология за деца 1943 г.". Съавтор на този труд, който беше наречен "литературна археология, е и Петър Величков, който от години е автор на представянето на книги, в страница "Книги" на вестник "24 часа".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене