Ралица Паскалева се завръща в "Откраднат живот"

Снимат седми сезон през януари, дават го през пролетта

Гинеколожката Галя Стилянова се завръща за нови обрати в хитовия сериал "Откраднат живот", научи "България Днес". Видяхме последно д-р Стилянова за кратко в шестия сезон, за който Ралица засне минимален брой сцени. В момента актрисата се радва на малкото си бебе и затова в шестия сезон на сериала почти не се появяваше. За следващите епизоди, които ще се снимат в края на януари, за Ралица е предвидена основна роля, разкриват от екипа на сериала пред вестника. Тогава първородният й син Максим ще е пораснал, за да може младата и красива майка да си позволи да работи повече.

"Ролята на майка е най-важна за мен", казва актрисата. Неотлъчно до нея в живота е половинката й - волейболистът Теодор Салпаров, който дори е нощувал в родилното след раждането, за да помага на любимата си. За да бъде бляскава отново пред камерата, Ралица Паскалева вече се е захванала с активни тренировки, за да се върне в предишните си килограми. Определено е твърде самокритична към себе си, защото с просто око се вижда, че изглежда перфектно веднага след раждането.

Ралица Паскалева
Ралица Паскалева

Отсъствието на д-р Стилянова в сериала определено се усеща, категорични са феновете й. За да не я забравят, Ралица се появи в няколко кратки сцени през ноември. На 7 декември е излъчен и финалният епизод на 6-и сезон. Малко преди това Ралица загатна, че вече влиза във форма за снимките, след като си пусна кадър с екранния си съпруг Емил Марков, който е в ролята на доцент Захариев. Феновете на Паскалева са безкрайно щастливи да я видят отново на малкия екран. „Прелест, ти се завръщаш. Най-сетне сериалът ще стане още по-як", пишат те. "Усещаше се липсата ти в сериала", единодушни са последователите й.

Ралица стана майка на момченце на 3 юли, а с любимия й Теодор Салпаров кръстиха бебето Максим. За спортиста това е втори наследник, тъй като той е баща и на по-голямо момче от първия си брак - Георги, който нямал търпение да гушне братчето си.

Вчера стана ясно, че новите серии на хитовия сериал ще преминат под мотото "Любовта лекува", а лекарите ще оперират в чисто нова болница.

За обрата със сградата се загатна в последните епизоди от шестия сезон на сагата, излъчени преди няколко дни. В тях финансовият директор Ина Фотева (в ролята Ирина Митева) събра цялата колегия и им предложи да я последват в нова болница, където ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот.

В новите серии, чиито излъчване започва през пролетта, ще стане ясно кой от медиците е готов да направи тази крачка.

Д-р Стилянова отново в играта
Д-р Стилянова отново в играта

Според запознати новата сграда и офертата от Фотева дава възможност на сценаристите да варират с героите. Твърди се, че освен Ралица Паскалева на екран може да се върнат и други участници в стари епизоди. Други като Владо Пенев почти сигурно ще отпаднат. Според запознати причината са многото ангажименти на Пенев, заради което във финала на шести сезон той ясно даде знак, че няма да приеме офертата за смяна на болницата.

Текст под снимка: Д-р Стилянова отново в играта

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене