Звездните бебета на 2018 г (Снимки)

Бойко Борисов с първородния си внук Бойко.

И кои се очакват през 2019 г.

За някои от най-популярните политици, актьори, журналисти и певци 2018 година е сред най-важните. И не само заради професионалните им възходи, а заради това, че семейството е пораснало с поне още един член. В чии къщи се спи малко, щастието още е беззъбо и се измерва в сантиметри и грамове? Ето списъка.

Бойко Борисов с

второ внуче - Иван

Месец след рождения си ден премиерът Бойко Борисов стана дядо за втори път. На 13 юли малкият Иван проплака в София и вероятно е кръстен на баща си Иван. Бебето е рожба на дъщерята на министър-председателя Венета, която преди две години - на 31 януари, го дари с първи внук - Бойко.

Деси Банова дари със

син Росен

Плевнелиев

В първия ден на октомври първата си глътка въздух пое Йоан Плевнелиев - синът на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и съпругата му Десислава Банова. “Целият е на майка си”, каза тогава пред “24 часа” щастливият татко. Плевнелиеви се ожениха това лято на скромна церемония в София. Йоан е четвърти син за президента и втора рожба за Деси Банова след дъщеря ѝ Йоана, която сега е в първи клас. 

Деси Банова показа перфектна форма само месец след раждането.
Деси Банова показа перфектна форма само месец след раждането.

Ахмед Доган има

внук - Адмир

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган стана дядо на момче. Синът му Демир се сдоби с наследник на 13 декември. Бебето носи името Адмир и е с перфектни мерки - 51 см и 3250 г. Момченцето е поело първата си глътка въздух точно в деня на термина, а майката Памела избрала това да се случи в “Майчин дом” с естествено раждане. Памела и Демир са заедно от около година и живеят на семейни начала почти от началото на връзката си. Това лято той бе кум на кмета на Белица, а тя се дипломира в специалността “Спортен мениджмънт” в НСА. 

Демир и Памела в очакване на наследника си.
Демир и Памела в очакване на наследника си.

Никол Станкулова

роди дъщеричка през

ноември

Една от синоптичките на Нова телевизия - Никол Станкулова, роди дъщеричка през ноември. Момиченцето се казва Теа и носи първата буквичка от името на татко си - Теодор Минев. Синоптичката и възпитаникът на италианския университет “Бокони”, който развива IT бизнес, имат дългогодишна връзка. Двамата живеят заедно и естественото продължение на любовта им е появата на Теа. Двамата не дават интервюта и не говорят за отношенията си. Станкулова водеше прогнозата за времето и включванията за лотарийната игра на телевизията почти до последно преди раждането. 

И Никол Станкулова стана майка тази година.
И Никол Станкулова стана майка тази година.

Гери Малкоданска

има син - Лео

“Време е да кажем официално добре дошъл на един малък, но много силен мъж! Здравей, Лео! Ти си... ти си приказка!”, написа в профила си във фейсбук в края на септември синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска. Тя дари с първо дете приятеля си Алекс Ковачев. “Родих и ми го взеха на секундата. После месец стоя в болницата”, разказа за преждевременното раждане Малкоданска в сутрешния блок на Нова телевизия. Синоптичката подкрепи инициатива за недоносени деца. 

Гергана Малкоданска, прятелят и? Алекс и бебето им Лео
Гергана Малкоданска, прятелят и? Алекс и бебето им Лео

Преслава стана

майка на Паола

Навръх Кръстовден - 14 септември, на бял свят се появи Паола - първородната дъщеря на Преслава и любимия ѝ Павел. “Малечка Палечка”, както я нарече майка ѝ в пост в социалните мрежи, носи първата буквичка от имената на родителите си. 

Цветана Пиронкова

роди син Александър

Тенис звездата Цветана Пиронкова стана майка на 28 март. Тя дари съпруга си Михаил със син - Александър. Само месец след това Пиронкова заведе сина си на кортовете. “Откриваме всичко за първи път през неговите очи”, написа тенисистката в социалните мрежи под морска снимка. 

Лора Крумова роди

Мина на 5 септември

Краят на лятото бе особено вълнуващ за тв водещата Лора Крумова, която роди второто си дете на 5 септември. Сред най-щастливите от появата на малката Мина бе 5-годишният батко Явор - първородното дете на Крумова и приятеля ѝ Сотир.

Мария Илиева има

син Александър

Поп певицата Мария Илиева роди първото си дете на 25 януари. Бебето Александър е плод на любовта на изпълнителката с тогавашния ѝ приятел Георги. “Той ме промени доста. Започнах да гледам с други очи на живота. Разказвам му истории, чета му книжки, слушаме музика заедно”, разказа преди време Мария Илиева. 

Румънеца стана татко

на момче

Адриан Рачев, по-известен като рапъра Румънеца, стана горд татко на син, когото кръсти на себе си - Адриан-младши. С титлата “баща” го удостои съпругата му - треньорката по художествена гимнастика Божидара Ламбова в края на август. Двойката се ожени миналата година с красива церемония на брега на морето.

Мариана Попова и

Веселин Плачков с

трета дъщеря -

Екатерина

Екатерина Веселин Плачкова проплака на 20 септември в семейството на певицата Мариана Попова, актьора Веселин Плачков и дъщерите им от предишни връзки - Мария-Магдалена и Андреа.

Заради раждането на Екатерина баща ѝ излезе от къщата на “ВИП Брадър”. Двойката се сгоди тази година и рядко говорят за връзката и отношенията си. 

Краси Радков стана

татко на Теодор

на 27 юли

На 27 юли татко стана и актьорът Краси Радков. Съпругата му - актрисата Станислава Ганчева, роди малкия Теодор с перфектните мерки от 48 см и тегло 2,900 кг. Той е първото дете на актьора и любимата му, които са двойка от няколко години.

Ралица Паскалева и

Теодор Салпаров с

момче - Максим,

на 3 юли

Актрисата Ралица Паскалева дари със син волейболиста Теодор Салпаров на 3 юли. Максим е първо дете за екранната д-р Стилянова от сериала “Откраднат живот” и второ за любимия ѝ Теодор. Той има още един син от предишна връзка - Георги. Максим се ражда в ръцете на “истинската д-р Стилянова” - д-р Панова, която е консултант на Паскалева за ролята ѝ в сериала. В залата до актрисата по време на раждането е и любимият ѝ Теодор, за да не пропуска нищо от този важен миг - появата на сина му, а после спи на малко диванче в болницата, за да е постоянно до Ралица и Максим. 

Дария Симеонова има

Макс

И актрисата Дария Симеонова влезе в отбора на майките тази година. На 30 август тя даде живот на малкия Макс, плод на любовта ѝ с годеника ѝ Антон. Симеонова криеше известно време името на рожбата си. То стана ясно от торта, която приятелката и колежка на Дария - Луиза Григорова, публикува в социалните мрежи. На сладкиша бе написано името Макс, а под поста Григорова уточни: “Един ден на Макс”.

Ирена Милянкова

роди Лилия

На 8 юли семейството на Ирена Милянкова и съпруга ѝ Никола Чолаков порасна с още един член - дъщеричката им Лилия. Тя е второто им общо дете след 2-годишната си кака Виктория. Така бройката на децата в семейството става 8. Две общи, 4 нейни и 2 негови от предишни връзки. Лилия вече е и леля на малкия Божидар - син на най-голямата си кака от първия брак на баща си. Малко след раждането на Лилия родителите ѝ подписаха граждански брак и планират сватба, но когато бебето поотрасне.

Петко Венелинов и

Ярослава Павлова

имат дъщеричка

Маргита

Актьорското семейство на Петко Венелинов и Ярослава Павлова, което почти изигра любовната си история в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници”, също се радва на бебешко присъствие. На 20 юни проплака дъщеря им Маргита, която има и батко от предишна връзка на майка си - Филип. Момиченцето се ражда, докато таткото е на репетиции, а майката праща съобщения с актуална информация за състоянието си. Накрая Петко получава снимка, в която държи новороденото. “Винаги ще помня тази постановка”, казва актьорът.

Андрей Арнаудов и

Емануела имат син

Васил

21 май 2018 г. е най-паметният за продуцента Андрей Арнаудов, защото на този ден стана баща за първи път. Приятелката му Емануела роди малкия Васил, когото щастливите родители решиха да кръстят на дядо му по бащина линия. Андрей и Емануела не са привърженици на брака и живеят отдавна на семейни начала. Още когато е на 20 дни, Васил прави първото си море, с което родителите му шокират близките си. “Нали и там живеят деца”, казват Андрей и Емануела с усмивка. А освен че таткото е особено грижовен и ловък в смяната на пелени, по продуцентски обича да прави видеоклипчета на бебока, докато майка му спи. 

Фолкпевецът Фики

има син

Фолкпевецът Фики Стораро направи известния си баща - Тони Стораро, щастлив дядо. На 16 февруари красивата Гюлджан даде живот на малкия Тунчер, кръстен на популярния си дядо. Фики и Гюлджан се ожениха миналата година и в деня на сватбата обявиха, че очакват син, когото ще кръстят Тунчер. Преди броени дни Фики публикува първи снимки на 10-месечния си син. 

Теодора Бургазлиева

роди близнаци - Ема и

Раян

Мис България 2002 роди близнаците Раян и Ема през септември. Красавицата живее от няколко години в Лос Анджелис, където среща и съпруга си - бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. 

Елена Яръмова дари

Алекси Сокачев с

момиче

Водещата на спортните новини на Би Ти Ви дари любимия си мъж - колегата си Алекси Сокачев, с второ момиче. Яръмова роди на 5 ноември. Дъщеричката им се казва Кристин, а кака ѝ Александра е на 9 години.

Ева Кикерезова роди

третото си дете

Красивата тв водеща от БНТ Ева Кикерезова стана майка за трети път. Вечерта на 22 ноември на бял свят се появи дъщеря ѝ. Тя вече има една дъщеря - Ели, и син - Ники.

Ирра роди момиченце Певицата Ирра стана майка за трети път на 9 август. Малкото момиченце се казва Божидара, а сред най-щастливите от появата ѝ са батковците Георги и Явор от предишен брак на Ирра. Баща на Божидара е сегашният приятел на певицата, за когото тя е първо дете.

Биляна Петринска

има син Адриан

Актрисата и певица Биляна Петринска роди първата си рожба на 9 май. Бебето се казва Адриан и е плод на любовта ѝ с дългогодишния ѝ приятел. 

Илиян Михов -

Баровеца има внучка

- Инес

Фолкпевецът Илиян Михов, получил прозвището Баровеца заради едноименния си хит, от тази година е дядо. Дъщеря му Гергана го дари с внучка Инес, а Михов се вдъхнови за нова песен - “Внуче се роди”.

Лили Ангелова има

син

Красавицата, която доби известност с участието си в “Биг Брадър” и като репортер в предаването “Папараци”, роди син на 19 юни. Първородното ѝ момче се казва Марти, а негов баща е пловдивски бизнесмен.

БЕБЕТАТА НА 2019

Венци Венц ще става

татко

Рапърът и водещ на “Гласът на България” ще стане татко всеки момент. Певецът и майката на бъдещото му дете са приятели, а не двойка, но решили да си направят бебе. “Направено е с много любов, ще бъде коледен подарък”, каза преди време Венци Венц пред “24 часа”.

Антония Петрова е

бременна

В началото на 2019 г. свой наследник очаква Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова. Тя и съпругът ѝ се ожениха това лято. Двойката очаква син и вече е избрала името му, но го пази в тайна. 

Александра

Богданска очаква

момче

Семейство Петканови - Александра и Даниел, скоро ще станат трима. Алекс е бременна в осмия месец с момче. За да съобщи щастливата новина на съпруга си, Алекс бе подготвила специална изненада - кът с розови и сини балони и един огромен черен, който Даниел трябваше да спука, за да разбере какъв ще бъде полът на бебето му. Щом го направи, от там изхвърчаха сини конфети, символ на мъжката рожба. 

И Мона Недева ще

има син

В очакване на първа рожба са и киносемейството Мона Недева-Гочева и Радослав Гочев. Те обявиха новината през лятото, а наскоро Мона също избра балони, за да обяви пола на бебето. Тя пусна снимки в социалните мрежи с балони със син цвят. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене