Бившата на Гаджев се ОБЕЗОБРАЗИ

Лили е неузнаваема, няма помен от истинската й самоличност

Дузина пластични операции - напомпани устни, окастрен нос, оперирани скули, татуирани вежди, тежки изкуствени мигли и изкуствена коса. Такава е днес ситуацията във визията на Лили, бившата съпруга на вечния левскар Владимир Гаджев. Бивша, защото двамата вече не живеят заедно от известно време, научи "България Днес". Лили е тотално неузнаваема и буквално лицето й сякаш е на друг човек, шушукат столичани, които отлично си спомнят как изглеждаше ексфутболната съпруга преди години.

Преди
Преди

"Ако не ти кажат, че това е Лили, никога няма да допуснеш подобна вероятност. Просто се превърна в друг човек. Преди беше красива с естествените си черти, вече прилича на всяка втора оперирана силиконка", коментират злобари. Някои дори са крайни, че е заприличала на травестит.

Екслюбимата на Владо Гаджев има много силикон по себе си
Екслюбимата на Владо Гаджев има много силикон по себе си

Лили не работи от години, което допълнително мотивира завистниците да се чудят откъде финансира операциите си и как поддържа високия стандарт на живот, който води. Косата си тя поддържа при Венелин Кондаков - любимия фризьор на Николета Лозанова. Стилистът не взима никак евтино за процедурите, които прави на плеймейтките.

Преди
Преди

Слухове преди години свързваха Лили с криминално проявения и сочен за кокаинов бос Кирил Киров, по-известен като Кирчо Руския. Мълвата носи, че той бързо я изоставил, тъй като не бил от най-моногамните типажи. Същото направи и с фолкпевицата Джорджия, която му роди дъщеря. Руския не се задържа при българската Анджелина Джоли, както я наричат заради поразителната й прилика с холивудската звезда. Руския сменяше като носни кърпички всевъзможни певици, манекенки и столични златотърсачки.

Гаджева е променила и устните, и прическата си
Гаджева е променила и устните, и прическата си

Наши източници твърдят, че Владо Гаджев няколко пъти е научавал от колеги и приятели за кръшкането на съпругата. Той упорито отказвал да приеме фактите и непрекъснато се сдобрявал с нея. Двамата имат дъщеря Рая, за която поравно са поделили родителските си грижи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене