Историк: Хитлер и Ева Браун не са имали интимна близост

Хитлер и съпругата му Ева Браун Факсимиле: Daily Express

Историкът Томас Лундмарк, написал биография за жената на Адолф Хитлер, Ева Браун, твърди, че тя не е имала интимна близост с нацисткия лидер поради рядко гинекологично заболяване, от което е страдала, пише в. "Дейли мейл".

Според Лундмарк причината за това е диагностицирания й синдром на Майер-Рокитански, Кустер-Хаузер /МРКХ/, при който репродуктивната система на новороденото се развива непълноценно или с нарушения. Като следствие от това половият акт в бъдеще става или много болезнен, или невъзможен, предаде БТА.

За тази аномалия разказал синът на гинеколога на Ева Браун, която се оплаквала от постоянни болки. Лундмарк се консултирал с именити хирурзи, които заподозрели въпросния синдром. Историкът открил допълнителни сведения за заболяването и от други източници. Един от тях бил позвъняване по телефона от резиденцията на Хитлер с думи на благодарност към гинеколога д-р Шолтен за успешната операция, която направил на Ева Браун. Детайли от хирургическата намеса не били разкрити, а самият лекар през 1944 година загинал при подозрителна катастрофа, без да остави записки по този случай.

Лундмарк се позовава на интервю и на друг биограф на Ева Браун, журналистката Нерин Ган, която цитира думите на майка й - Фани. Родителката потвърдила факта за хирургическа намеса заради тясното влагалище на дъщеря й. За отсъствие на интимност между Хитлер и Браун доверили обслужващият персонал от резиденцията и преводачът на Ева - Ойген Долман. Тя често се оплаквала пред него, че фюрерът можел да люби само Германия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене