Дъщерите на звездите: Малолетни, но вече напомпани

Татуирани, влюбени и разкрепостени - новата генерация обича скандала

Малолетни, напомпани, разкрепостени!

Такива са масово наследниците на родните звезди от фолкгилдията. Татуирани, влюбени, напудрени и обсъждани - дъщерите на певици и манекенки явно обичат вкуса на скандала и известността.

Все по-често в устата на хората е щерката на фолкпевицата Анелия. Ивон Динева, която е плод на любовта й с бизнесмена Коко Динев, е едва на 15 години, но въпреки крехката си възраст хвърля в смут голяма част от почитателите на майка й със снимките си в социалните мрежи. На тях брюнетката е с тежък грим и напомпани устни, а визията й досущ прилича на тази на Николета Лозанова. Анелия твърди, че Ивон няма никакви корекции по тялото си и категорично не би й позволила.

Неочаквано на звездния небосклон се качва и дъщерята на Сашка Васева. Христина-Елена е едва на 11 г., но това не й пречи вече да демонстрира самочувствие и характер. Ученичката публикува снимки в социалната мрежа, които са твърде разголени, а на няколко от тях детето показва щедри бедра.

Разкрепостена и щедра откъм демонстриране на плът е и 20-годишната щерка на моделката Цеци Красимирова - Джудит. Красавицата не скромничи и без свян публикува снимки, на които показва много от тялото си. На някои от тях Джудит се плацика сама във ваната, а пяна и балончета скриват най-интимните й части.

Най-милото без проблем демонстрира 15-годишната наследничка на певеца Орхан Мурад - Сузанита. Не е новина, че ученичката търси скандала и провокацията и прави всичко, за да получи вниманието на публиката. Затова едва ли има човек, който не е видял задните части на невръстната хлапачка, голите й крака, надутите джуки и щръкналите гърди. Сузи признава, че кариерата е най-важното за нея и е готова на всичко за нея, а училището определено е на втори план.

Провокация лъха и от 16-годишната дъщеря на фолкфурията Лияна - Дениз. Непълнолетната девойка предизвиква множество коментари с визия и надути устни, а външният й вид може да заблуди всеки за възрастта й. Дългокосата красавица имаше кратка афера с най-малкия от клана Стораро - Емрах. Двамата не спираха да обикалят наргиле заведенията и да демонстрират близост.

Без да излага голота, щерката на Глория показа музикална татуировка на дясната ръка, с която от години е известна актуалната сръбска силиконова фолкзвезда Катарина Груич.

Снимки:

Фолкдинозавър с 21-годишна принцеса

Дъщеря красавица крие и фолкдинозавърът Добрин Петров. Прочутият с псевдонима си Магапаса изпълнител на "Ти пак си жива" наскоро отпразнува 21-ия рожден ден на щерка си Кики в САЩ, където заедно живеят. Така тя вече спокойно може да употребява алкохол зад океана.

Ивон на Анелия мяза на плеймейтка
Ивон на Анелия мяза на плеймейтка

"Преди 21 години се роди на тати Принцеската! Бъди ми жива и здрава, все толкова добра, любознателна и отговорна", написа в социалните мрежи певецът, който изгря на чалга сцената с парчето "С половин сърце".

Както и майка й, така и Джудит няма проблем с разголването
Както и майка й, така и Джудит няма проблем с разголването
Едва на 11, Христина-Елена на Сашка Васева обича да провокира
Едва на 11, Христина-Елена на Сашка Васева обича да провокира
Дениз също е фурия
Дениз също е фурия
Сузанита печели приз за най-скандалната
Сузанита печели приз за най-скандалната
Баща и дъщеря празнуват рождения ден
Баща и дъщеря празнуват рождения ден
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене