Чалгата тръгна на ски

Моделка яхна моторна шейна 

Коцето с опит, колежките му залагат на селфита 

Чалга изпълнители масово се качиха на ски през зимния сезон, показа изследване на "България Днес" из социалните мрежи.

Сред ветераните на белите писти е Константин, който от години фучи по склоновете и вече има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята спортна форма със ски, докато съпругата му Надя е запалена по сноуборда. Двамата запалиха и двете си деца към зимните спортове и малчуганите също трупат опит с помощта на ски учители.

Коцето е ветеран в ските
Коцето е ветеран в ските

Фики също е запален скиор и не пропуска зима, в която да не се отдаде на любимото си хоби. Като всеки страстен любител на зимните спортове, певецът и тази зима не чака дълго след като падна първия сняг, за да се отправи към ски пистите.

Фики често хваща щеките
Фики често хваща щеките

В планината се качи и Емилия заедно със съпруга си Жорж Башур. Заради крехките си умения на ските двамата предпочетоха да си направят селфи, вместо да си рискуват здравето с екстремно спускане. Подобно е положението и при Преслава - използва пистите само за фон на снимките си. Иначе тя е страстна любителка на планината и дори бременна се катереше по родните склонове. След раждането на дъщеричката си Паола тя има далеч по-малко време, но все пак успя да посети роден зимен курорт.

Емилия и Жорж се обичат и в планината
Емилия и Жорж се обичат и в планината

На екстремни преживявания заложи и Гери Никол, която не е от фолксредите, но редовно има участия в чалготеки. Певицата с пищни форми се появи на пистата по къс ръкав. Минусовите температури не я стреснаха и тя си направи лавина от селфита, с които впоследствие зарадва почитателите си.

Ваня Пенева си почива сред преспите
Ваня Пенева си почива сред преспите

На снега се радва и Ивана, която, макар да не се спуска със ски, с удоволствие наблюдава зимни състезания в компанията на близки приятели.

Звездната компания на белите писти се допълва от Мис България 2011 Ваня Пенева, за която зимните пейзажи носят релакс и хубави моменти.

Гери-Никол по къс ръкав
Гери-Никол по къс ръкав

Красотата на планината се допълва и от моделката Моника Цветанова. Красавицата не се огранича само да се снима. Напротив - тя смело яхва зимна шейна и фучи по отъпканите маршрути. Дори мачовци се впечатлявали от екстремните й изпълнения, които покачват адреналина до неподозирани висоти.

Преслава използва пистите за фон
Преслава използва пистите за фон

Моделката Моника върху шейната
Моделката Моника върху шейната
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене