Съд прати Алек Болдуин на курс за контрол на гнева след скандала за паркомясто (Снимки)

Алек Болдуин в съда в Манхатън  СНИМКИ: Ройтерс

Манхатънски съд постанови американският актьор Алек Болдуин да премине курс за контрол на гнева, след като при спор за паркомясто през ноември миналата година, той удари друг паркиращ, предадоха световните агенции.

Шейсетгодишният актьор, известен с превъплъщенията си в ролята на Доналд Тръмп в телевизионното комедийно шоу "На живо в събота вечер", бе осъден за хулиганство, предава БТА. Болдуин се призна за виновен. Съдът реши Болдуин да заплати глоба от 120 щатски долара и да премине през споменатия курс, след което отново да се яви в съда на 27 март. На влизане в съдебната зала Болдуин мина покрай събралите се репортери, без да коментира. Той носеше тъмен костюм, бяло палто, шал и очила.

Болдуин беше арестуван за на 2 ноември м.г. заради инцидента с мястото за паркиране. Тогава беше обвинен за хулиганство, а на 26 ноември бе призован и се яви в съда .

Навремето Болдуин отрече обвиненията.

"Обикновено не коментирам толкова колосално скалъпени неща като днешната история," написа Болдуин след инцидента в Туитър. "Твърдението, че съм ударил някого с юмрук, заради място за паркиране, е невярно. Искам да заявя това най-официално."

Болдуин получи награда "Еми" през 2017 г. за комичните си превъплъщения в ролята на президента Тръмп в телевизионното шоу. Актьорът е известен с избухливия си характер. През 2014 г. бе съдебно призован заради разправия с полицай в Ню Йорк, а през 2011 г. бе свален от самолет, защото отказал да изключи телефона си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене